Monarhiştii români, Principesei Sofia: „Ajutaţi poporul român să descopere frumosul lumii şi ţării noastre.”

principesa-sofia
Principesa Sofia şi fiica sa, Elisabeta-Maria, în Sala Tronului Palatului Regal din Bucureşti.

Duminică, 29 octombrie 2017, Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a României, a patra fiică a Majestăţii Sale Regele Mihai I, a împlinit 60 de ani. Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei a adresat felicitări ASR Principesa Sofia a României cu ocazia aniversării sale.

Sâmbătă, 28 octombrie, „Principesa Sofia a încheiat o ședere de aproape o săptămână în Elveția, unde a fost alături de Majestatea Sa Regele Mihai, la reședința sa privată, cu ocazia zilei de naștere a Majestății Sale. Întoarsă în Franța, Principesa Sofia a ales să sărbătorească astăzi ziua ei de naștere acasă, alături de fiica sa, Elisabeta-Maria, și de prieteni”, anunţă Casa Majestăţii Sale Regelui. 

În România, Principesa Sofia a avut două expoziții de artă fotografică anul acesta, la Teatrul Național din București și la Ateneul din Iași. Pentru anul 2018, Alteța Sa Regală pregătește un amplu proiect de promovare a culturii, artei și tradițiilor românești prin arta fotografică.

Iată mesajul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei:

Alteţa Voastră Regală,

Sunt deosebit de onorat să mă adresez Alteţei Voastre Regale cu ocazia celei de a 60-a aniversări. Din partea Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei trimit Alteţei Voastre cele mai bune urări de sănătate şi reuşite constante.

Alteţa Voastră s-a născut în aceeaşi zi ca străbunica voastră, Regina Maria a României. Împreună cu Regele Ferdinand I, Regina Maria a condus Romania în anii de mari provocări pentru a unii toţi românii sub Coroană. În anul următor vom celebra centenarul victoriei lor.

Alteţa Voastră Regală continuă tradiţia artistică a familiei, care a început cu Regina Elisabeta a României, Carmen Sylva, unul dintre cei mai mari scriitori de obârşie regală din toate timpurile şi patron al talentelor artistice, şi continuată de Regina Maria şi fiicele sale. Alteţa Voastră îmbogăţeşte artele regale cu fotografia şi designul, care face lumea noastră mai frumoasă şi mai plăcută.

După prăbuşirea comunismului în România în decembrie 1989, Alteţa Voastră a susţinut-o enorm pe Principesa Margareta în eforturile pentru întemeierea Fundaţiei din România. Suntem foarte recunoscători Alteţei Voastre pentru expunerea creaţiei voastre superbe pentru publicul din România în această primăvară, la Bucureşti şi Iaşi, şi ne încredem că Alteţa Voastră va continua să fie alături de poporul român în a-l ajuta să descopere frumosul lumii şi ţării noastre.

Să trăiască Alteţa Voastră Regală!

Cu deosebit respect,

Cătălin Mihai

Preşedintele Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s