Primarul Iaşilor, în apărarea Reginei: „Ruşii nu au încă bărbăţia de a accepta adevărul istoric.”

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi – Oraş Regal:

Continuă falsificarea istoriei!

Recenta răbufnire a Ambasadei Federației Ruse de la București care s-a simțit lezată de anumite afirmații (probate de istorie) ale Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei regale române, mi-au demonstrat că unii încă nu au bărbația de a accepta adevărul istoric.

Personal, declar să sunt total de acord cu declarațiile Majestății Sale Margareta – unul dintre cei mai buni prieteni ai Iașului! Pactul Ribbentrop-Molotov (sau Pactul Hitler-Stalin) încheiat între Germania nazistă și Uniunea Sovietică în anul 1939 și denunțat de Parlamentul European, adică inclusiv de Germania în 2019, a reprezentat atât o expresie a imperialismului totalitarist, cât și un rapt mârșav la adresa României. URSS și-a dezvăluit adevărată față în timpul, dar mai ales după terminarea celui de-al doilea război mondial, când întreaga Europă de Est a căzut sub cizma „democrației” bolșevice. Din păcate, bolile comunismului – minciuna, demagogia, impostura – încă fac victime, încă nasc monștri.

Rămân un ferm susținător al valorilor și principiilor morale promovate de Casa Regală a României, care și-a slujit cu devotament țara și poporul, de la încoronarea Regelui Carol I până la abolirea monarhiei sub presiunea tancurilor bolșevice!

 

Un comentariu la &8222;Primarul Iaşilor, în apărarea Reginei: „Ruşii nu au încă bărbăţia de a accepta adevărul istoric.”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s