Ce cadou i-au făcut Principelui Radu tinerii regaliști

Cu ocazia zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principelui Consort Radu al României, Asociația Tineretului Regalist a făcut următorul anunț:

„Cu prilejul zilei de naștere, președintele Asociației Tineretului Regalist a înmânat Alteței Sale Regale cravata jubiliară din seria dedicată centenarului nașterii Regelui Mihai I, cu numărul 1. Darul făcut în numele tinerilor regaliști întruchipează recunoștința celor care, privind spre Familia Regală pentru a-și găsi cele mai înalte repere, au găsit în Alteța Sa un exemplu și un model”.

Fotografia fost realizată de domnul Daniel Angelescu, Fotograful Casei Majestății Sale Custodele Coroanei, la Palatul Elisabeta, în ajunul zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principelui Consort”.

Conform blogului Familiei Regale a României, „Majestatea Sa și Principele Radu sărbătoresc ziua de astăzi în familie, la Palatul Elisabeta”. Alături de anunț a fost publicată o fotografie cu Alteța Sa Regală în Sala Regilor din Palatul Elisabeta; în fundal se regăsesc Tronul având inscripționat cifrul Reginei Margareta și Pavilionul Regal.

Un comentariu la &8222;Ce cadou i-au făcut Principelui Radu tinerii regaliști&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s