Regina Margareta, întâlnire cu prim-ministrul la Palatul Victoria

Luni, 6 iunie 2022, la Palatul Victoria, Majestatea Sa Regina Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au întâlnit cu Prim-ministrul Guvernului, Nicolae Ciucă.

Conform blogului oficial al Familiei Regale a României, „Custodele Coroanei a purtat un dialog cu Prim-ministrul pe tema acțiunilor publice ale Casei Majestății Sale în plan intern și extern, pentru dezvoltarea economiei și educației românești. A fost discutată, de asemenea, sprijinirea de către Familia Regală a integrării comunităților românești în țările UE și păstrarea legăturii lor cu țara natală”.

De la începutul primăverii, Regina Margareta și Familia Regală au desfășurat o serie de acțiuni în sprijinul refugiaților ucraineni vizitând România – Majestatea Sa fiind și președintele Crucii Roșii Române. În acest context s-au desfășurat mai multe întâlniri cu miniștri din guvern, precum Vasile Dîncu (Apărare Națională) și Lucian Nicolae Bode (Afaceri Interne).

Ultima întâlnire a Reginei Margareta cu un prim-ministru în funcție a avut loc la 17 decembrie 2019, la Palatul Elisabeta, când Majestatea Sa și Alteța Sa Regală Principele Consort l-au primit pe domnul Ludovic Orban.

2 comentarii la &8222;Regina Margareta, întâlnire cu prim-ministrul la Palatul Victoria&8221;

  1. Sincer sa fiu…nu ma asteptam. Regalitatea exista, Monarhia sunt sigur ca isi va relua locul in Romania. Acest om care este acum Prim-Ministru si-a tocat nervii in armata, a trait destule clipe, momente, perioade placute dar si neplacute. Pentru a deveni Prim Ministru in actuala Romanie consider ca trecutul militar i-a facut foarte bine la suflet. Acest om stie sa rabde. Intalnirea cu Monarhii Romaniei sunt sigur ca a efectuat-o cu emotie (fapt care nu i s-a citit pe fizionomia sa) dar sufletul l-a avut deschis pentru intalnire. Aceasta intalnire este de bun augur. Putini, practic minimum, sunt acei Prim-Ministrii ai Patriei cu care reprezentantii Monarhiei din Romania au avut intalniri diplomatice. Sunt constient desigur ca Monarhia Constitutionala va reveni in Patrie. Nu ma indoiesc de membrii familiei monarhice, dar din partea tarii trebuie gasite persoane serioase, bine pregatite diplomatic, care sa vina in contact de colaborare cu Suveranii Patriei si cu noblete si distinctie sa reprezinte Patria in lume, iar in tara sa numesca membrii Guvernului oameni adecvati care poseda cele mai inalte insusiri umane, morale. Fiti binecuvantati voi toti cei care stimati statalitatea monarhica a Patriei. Amin ! Emilian Teodorescu

Lasă un comentariu