Nepotul Regelui a participat la Conferinţa PRIA Urban Innovation Cluj

Nicolae Cluj PRIA.jpg

Miercuri, 24 mai 2017, Excelenţa Sa Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, a participat la conferinţa organizată de Priaevents, PRIA Uban Innovation Conference,  desfăşurată la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca. Printre participanţii la conferinţă se află Emil Boc, primarul municipiului.

Evenimentul s-a concentrat asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban – mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură și vor fi dezbătute aspect importante despre dezvoltarea orașului și despre proiecte care imbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.

În intervenţia E.S. Nicholas De Roumanie Medforth-Mills (pe care o puteţi urmări aici) a amintit despre angajamentele sale princiare dinaintea retragerii titlului la 1 august 2015: turul „Cărţile copilăriei pe bicicletă” (22 aprilie-3 mai 2015) şi călătoria de studiu în Olanda (26 iunie-3 iulie 2015):

„În 2015 am călătorit de la Sighetu Marmaţiei până la Constanţa. Am făcut acest lucru din mai multe motive: călătoria a avut un scop caritabil, un alt motiv a fost încurajarea folosirii bicicletei ca metodă de transport. Indiferent de vârstă, este o activitate la care oricine poate lua parte, a fost foarte simplu pentru membrii comunităţilor locale să se alăture. M-am întâlnit cu copii şi chiar cu bunici pe biciclete. În timpul acestui turneu, totul a fost primit foarte bine şi a fost foarte apreciat. Oamenii s-au bucurat de această experienţă (….) totodată alăturându-se unui scop caritabil.

Tot în 2015, am organizat participarea unei delegaţii române în Olanda în cadrul unei călătorii de studii pentru a învăţa mai multe despre reţeaua pentru conectare. Aici am descoperit că, din punctul de vedere al unui ciclist, m-am simţit mult mai în siguranţă decât dacă aş fi condus, datorită faptului că legea protejează mai mult cicliştii în faţa şoferilor. În timpul vizitei, delegaţia a vizitat mai multe oraşe folosind doar bicicleta şi transportul în comun. Folosind aceste modalităţi de transport, membrii delegaţiei au constatat avantajele acestora în faţa deplasării cu maşina. Tot ce putem face este să luăm acest exemplu şi să-l implementăm în România (…)”

Nicolae Cluj PRIA 3.jpg

Alături de dl. Emil BOC – Primarul Municipiului Cluj Napoca, lectori au fost: Nicholas DE ROUMANIE; Pascal Van den Noort, Expert în Mobilitate; Karoly Borbely   –  Director Strategie, Hidroelectrica; Nicolae DORDEA – Manager Vânzări Clienți Business Nord, ENGIE; Carmen NEAGU – CEO, Energobit; Maria METZ – Deputy CEO, NTT Data; Adrian Ciprian MIRON   Inspector Șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj; Alexandru CIOCAN – Campion National Multiplu Ciclism, precum și reprezentanți ai producătorilor de masini electrice și biciclete.

PRIA Urban Innovation este o platformă unică pentru discuții aprofundate între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității.

Principele Nicolae 24 mai 2017

La eveniment, Nicolae al României a fost însoţit de iubita sa, domnişoara Alina Maria Binder.

 

Alina Binder Nicolae PRIA.jpg

Nicolae PRIA.jpg

Nicolae PRIA 2.jpg

2 comentarii la &8222;Nepotul Regelui a participat la Conferinţa PRIA Urban Innovation Cluj&8221;

  1. Consider ca in situatia de fapt a tarii noastre ,cel mai bine ar fi reprezentata de monarhie, presedintii de pana acum si guvernele trecute au sprijinit mafia si au actionat impotriva romanilor.Dar sugerez ca reprezentatii casei regale trebuie sa fie foarte atenti si sa selecteze foarte riguros persoanele cu care interactioneaza .Ma refer aici la domnul Boc ,care nu a urmarit niciodata interesele romanilor si Borbely etc.Cautati oameni de calitate pe care sa-i promovati si care va vor sprijini fara interese ascunse ,astfel casa regala va avea sprijinul majoritatii .Romanii s-au saturat sa li se fure voturile si sa fie condusi de golani si interlopi!

Lasă un comentariu