Cine este Alina-Maria Binder, logodnica ex-principelui Nicolae? Se vor căsători în vara anului 2018.

Alina Binder Nicolae momentul logodnei
Nicolae al României Medforth-Mills şi Alina-Maria Binder. Foto: „Principele Nicolae al României”

Luni, 21 august 2017, Nicolae al României Medforth-Mills a anunţat printr-un comunicat public logodna sa cu domnişoara Alina-Maria Binder, la 29 iulie a.c. Cei doi se vor căsători în vara anului 2018.

Nicolae Alina Binder logodnă

Alina Binder NicolaeNicolae şi Alina s-au cunoscut în urmă cu patru ani, în anul 2013. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii, conform site-ului Asociaţiei Curtea Veche. Totodată, dra. Binder a participat la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Principele Nicolae, conform site-ului corporeanima (organizatorii).

Alina Binder Nicolae zâmbesc.jpg

Relaţia lor a început în urmă cu doi ani, la 29 iulie 2015, conform reportajului Televiziunii Române: „Alina Maria Binder şi nepotul Regelui Mihai s-au cunoscut în urmă cu doi ani, exact în 29 iulie, de aceea i-a cerut mâna în această zi [la 29 iulie 2017 – n.red.].” Cererea în căsătorie a fost făcută în timpul vacanţei pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie.

nicolae-alina-binder
Nicolae împreună cu Alina Binder la botezul copilului Prințului Jean de Orléans, iulie 2016.
alina binder2
Nicolae împreună cu Alina Binder la botezul copilului Prințului Jean de Orléans, iulie 2016.

Cei doi au fost surprinși prima dată împreună, în iulie 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. ”Nicolae a fost însoțit de o tânără brunetă a cărui identitate nu este dezvăluită în informațiile publicate de Casa Regală a Franței. Ea a fost prezentă alături de Nicolae atât la slujba religioasă a botezului, cât și la recepția de după, singura mențiune fiind că este prietena acestuia”, scria Flux24 la data respectivă. Ulterior, au mai apărut împreună la diverse ocazii publice: 10 mai 2017, la vernisajul expoziției „Arhitectură și Regalitate” la galeria ICR Londra; 18 mai 2017, la dineul de gală Hospices of Hope, dedicat unor cauze umanitare, desfăşurat la Millennium Gloucester Hotel din Londra; 24 mai 2017, la Conferinţa PRIA Urban Innovation Cluj etc.

„Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţilor noastre. Ne unesc interesele şi pasiunile comune, responsabilităţile pe care înţelegem să ni le asumăm dar şi modul în care privim întemeierea unei familii. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, afirmă Nicolae al României în comunicatul din 21 august a.c.

Alina Binder Nicolae family pose
„Ne unesc interesele şi pasiunile comune, responsabilităţile pe care înţelegem să ni le asumăm dar şi modul în care privim întemeierea unei familii. „

Alina Maria Binder (n. 26 ianuarie 1988) a urmat studiile primare la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice Nr 4 şi studiile liceale la Colegiul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Este absolventă de studii economice la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti şi de Kommunikationswissenschaft la Universitatea Ludwig Maximilian din München. A fost Media Relations Director la Liga Studenţilor Romăni din Străinătate (LSRS) Filiala Germania. Are un master în Relaţii internaţionale şi Integrare europeană la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (S.N.S.P.A.). A fost cunoscută în lumea mondenă ca fiind iubita lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga. Relaţia a durat 6 ani, dar cei doi s-au despărţit: Sebastian Blaga se stabilise la München, în Germania, unde studiase la Universitatea Tehnică din München, dar Alina s-a întors în ţară. După terminarea studiilor a lucrat ca PR pentru Asociaţia piloţilor şi posesorilor de aeronave din România – Aircraft Owners and Pilot Association (AOPA) of Romania, iar acum vrea să urmeze un curs de copilot. În prezent lucrează la compania de transport Miiles. Este pasionată de aviaţie, cursele de maşini, de schi și de pictură, anunţă OK Magazine.

Alina Binder Nicolae stradă

Alina Binder Nicolae cu barbă.jpg

Alina binder parc

Alina Binder Nicolae parc distracţii iarna.jpg

__________________

Vezi şi De ce şi-a pierdut Principele Nicolae titlul şi rangul. Un eseu şi o investigaţie

Alina Binder Nicolae logodiţi.jpg

 

Un comentariu la &8222;Cine este Alina-Maria Binder, logodnica ex-principelui Nicolae? Se vor căsători în vara anului 2018.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s