Primarul din Oneşti: „Să întâmpinăm împreună Trenul Regal şi pe Alteţele Lor Regale în ziua de 11 iulie.”

29, 30 noiembrie - 1 decembrie 2014 (1)

„Cu prilejul comemorării centenarului luptelor de la Mărăşti, Mărăşeşti şi Oituz din timpul Primului Război Mondial, în zona noastră se vor desfășura o serie de ceremonii organizate pentru a onora eroii neamului căzuţi în lupta pentru patrie.

Casa Majestăţii Sale Regelui Mihai I anunţă că Alteţele Lor Regale, Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor sosi cu Trenul Regal în Gara Oneşti, în ziua de 11 iulie 2017, la ora 16.20, de unde se vor deplasa la Oituz pentru a participa la aceste ceremonii.

În acest sens am organizat mai multe întâlniri pentru a pune la punct toate detaliile acestei vizite ce se va desfăşura si va respecta cermonialul regal. Doresc să vă invit aşadar să întâmpinăm împreună Trenul Regal şi pe Alteţele Lor Regale în scurtul popas ce îl înfăptuiesc pentru prima dată în oraşul nostru, în ziua de 11 iulie”, anunţă pe Facebook dl. Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Oneşti din judeţul Bacău.

Puteţi vedea aici programul complet al ceremoniilor din 11 iulie.

 

Un comentariu la &8222;Primarul din Oneşti: „Să întâmpinăm împreună Trenul Regal şi pe Alteţele Lor Regale în ziua de 11 iulie.”&8221;

Lasă un comentariu