Alin Petrache: „Casa Regală iubește România.”

Luni, 9 martie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margeta a conferit, în numele Majestății Sale Regelui Mihai I, Înaltul Patronaj Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Ceremonia a avut loc în Sala Regilor a Palatului Elisabeta și a fost urmată de un dineu în Sufrageria Mare. Alături de Principesa Moștenitoare s-a aflat Principele Radu. De asemenea, la ceremonie a luat parte Principesa Maria.

Certificatul de Înalt Patronaj a fost înmânat domnului Alin Petrache, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Au fost invitați membri ai conducerii Comitetului Olimpic și Sportiv Român, președinții unor federații sportive din țară, campioni olimpici, precum și reprezentanți ai presei.

Domnul Președinte Alin Petrache […]:

„Casa Regală iubește România. Sportul românesc, indiferent de nivel, iubește România. Iar misiunea noastră, a Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a Casei Regale, este de a sprijini valorile acestei țări și de a cultiva excelența.

alin petrache

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s