Majestatea Sa Regele Mihai a revenit în ţară, la Săvârşin!

România Regală:

„Sfârșit de săptămână la Castelul Săvârșin. Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana, alături de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu, petrec vara la reședința regală din Banat. Fotografii realizate astăzi, sâmbătă, 26 iulie 2014.”

5 comentarii la &8222;Majestatea Sa Regele Mihai a revenit în ţară, la Săvârşin!&8221;

    1. Suntem? Nu ştiu… De curând, un anume domn mi-a spus că, în loc să ne ocupăm să restaurăm Monarhia, mai bine să „înlocuim becurile sparte” din societatea civilă, fiindcă „nu avem o problemă de conducere în România”. Respectivul locuia în diaspora americană 🙂 ….
      Casa Regală, singură, nu poate salva România. O putem salva noi, însă, readucând Casa Regală pe locul cuvenit.

      1. … în primul rând aducându-ne pe noi la locul cuvenit – aşa cum suntem acum, Majestăţile Lor nu au ce face cu noi, eventual ne pot accepta aşa cum îşi acceptă părintele copilul rătăcit

      2. Păi suntem în locul nostru cuvenit? Deocamdată, ne aflăm în coada Europei… Popescu-Tăriceanu afirma că România ar merita să ocupe în UE un loc corespunzător demografiei sale, adică să fim a 7-a ţară din Uniune…
        Da, aveţi dreptate, revenirea la monarhie este inutilă dacă nu provoacă o schimbare a situaţiei ţării noastre. Comunitatea monarhistă are, însă, şansa ca, în situaţia unei restauraţii, să compună o veritabilă societate civilă, care să se implice în problemele ţării… La momentul de faţă, orice eforturi sunt zădărnicite de conducere….

Lasă un comentariu