Oameni drepți și curajoși: 173 519

Lor nu le-a mulțumit nimeni în seara alegerilor.

Și totuși ei au fost votanți curajoși, care nu s-au dus la vot mânați de frica „răului mai mare”.

Și totuși ei au fost oamenii drepți care au știut să spună: nu, domnule profesor Iohannis, nu aveți medie de trecere pe ultimii 5 ani de exercitare a functiei; nici dumneavoastră, doamnă profesoară Dăncilă, nu ați luat examenul de admitere la președinția României!

Statistica îi va uita în colțul “voturi nule la turul II al alegerilor prezidențiale 2019″

173 519 voturi nule. Peste 18 000 de secții de votare. Adică mai puțin de 10 drepți pentru fiecare secție de votare. Dacă noi, monarhistii, ne-am lua în serios ar fi trebuit să fim cel puțin 100 în curtea fiecărei secții de votare. Cu steaguri adevărate și margarete la rever.

Duminică nu s-au găsit zece drepți pentru a spune adevărul în cetățile lor. Iar mulți dintre cei care știu adevărul au tăcut sau au îngroșat rândurile oștii de strânsură a republicii minciunii.

Să încetăm să ne mințim, prieteni! Prima reacție a „răului mai mic” a fost edificatoare: nu a început prin a mulțumi smerit celor care l-au votat ci prin a poza în șeful combativ care reprezintă fără rest „România normală”!

Câte șanse sunt ca acest mic baron local care s-a instalat ca uzurpator la Cotroceni să cedeze Tronului ceea ce-i aparține?

Una singură: să regretăm, noi cei care am stat acasă sau am votat cu uzurpatori, fapta noastră și să ne pregătim pentru anul viitor pentru a nu-i da uzurpatorului și „parlamentul său”.

Pentru cine mai avea dubii, zelatorii fostului burgmeister cer deja o reforma constituțională în sensul unei republici prezidențiale!

Vivat România! Vivat Regina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s