Jocul de-a monarhia în curtea republicii minciunii

Noi, monarhiștii români avem un mare defect: ne comportăm ca și cum Republica România ar fi țara noastră. Ca și cum președinții republicii minciunii nu ar fi fost toți, fără excepție, uzurpatori ai Coroanei care a făcut România.

Ni se vinde gogoașa datoriei civice pentru a alege de 30 de ani un președinte care invariabil adâncește faliile din societate.

Nici măcar în ceasul al 25-lea nu ieșim noi, monarhiștii români, din această minciuna?

Nu mai vreau nici aroganți, nici ignoranți care să se joace de-a salvatorii neamului la Cotroceni, locul de suflet al Regelui Ferdinand cel Loial și al Reginei Maria cea ce mult à iubit România.

Alegerile prezidențiale nu au niciun efect benefic pentru țară, oricine ar ieși. Au în schimb un efect „educativ”: poporului i se spune ca sunt foarte importante și este întărit statutul de republică al țării. Și așa se face că sunt atâția care cred că e normal să respecți monarhia, să disprețuiești politicienii, dar să-l votezi pe unul dintre ei ca președinte al republicii.

Nu ar fi mai decent să-i respecți suficient pe cei doi candidați ca să le spui adevărul: mergeți la partidele voastre, reprezentati-i pe cei care votează programele voastre și lăsați funcția de reprezentare a tarii întregi pe seama celor în drept? Și dacă programele voastre sunt bune, la anul pe vremea asta cel mai potrivit va deveni prim-ministru al Regatului României, o țară care ar putea exista din nou.

Iată de ce voi pune stampila pe ambii candidati: pentru a le anula amândurora neșansa de a deveni și mai aroganți sau și mai ignoranți din cauza corupției morale pe care impostura prezidențială o implică.

Vivat Regina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s