Tânără din Botoșani: ”Regina a realizat mai mult decât toți președinții la un loc.”

O tânără din Botoșani, Ariadna Cîrligeanu (18 ani), a publicat astăzi textul Monarhie sau republicăÎl reproducem:

”Ea…exemplul de lider adevărat, de demnitate, de stâlp al conștiinței românești, de 30 de ani în slujba ţării, 30 de ani de implicare în societatea românească, 30 de ani de lobby în Europa prin care ne-a redat imaginea pierdută. A fost pregătită de către Regele Mihai în speranța ca într-o zi toți românii o vor recunoaște ca Regină. Ea nu a strigat în gura mare ca reprezinta soluția, ci a continuat să lucreze în interesele tarii așa cum a putut, fără a ocupa o funcție de conducere, realizând mult mai mult faţă de toți președinții la un loc.

El…doar un exemplu de lider jalnic (la fel cum au fost toți președinții de dinaintea lui și la fel cum o să mai fie) care s-a trezit peste noapte într-o funcție în care poate ajunge orice prost cu bani, relaţii și fără pregătirea de a conduce o ţară. Exemplul de lider ce în tot mandatul său nu a făcut nimic altceva pentru români în afară de a juca teatru, în rolul eroului salvator (asa cum se prezintă toți candidații la prezidențiale și asa cum s-au prezentat și aleșii din urmă).

Toți cautăm soluția salvatoare, toți ne dorim o alta soartă, un alt curs al istoriei din ultimii 70 de ani. Cu toate acestea nu facem nimic altceva decât să înlocuim un astfel de exemplu (Iohannis), cu altul, iar și iar și iar până când nu va mai rămâne nimic din ceea ce am fost, nici măcar din ceea ce mai avem acum, când soluţia e în fața noastră, când soluția e atât de simplă.

Răspunsul se găsește în întrebare:

Monarhie sau Republică?”

Un comentariu la &8222;Tânără din Botoșani: ”Regina a realizat mai mult decât toți președinții la un loc.”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s