Candidatul la europarlamentare care vrea Regatul României Mari în Europa

Duminică, 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare din România, monarhiștii au o opțiune de vot: George Simion, candidat independent, aflat la poziția 15 pe buletinul de vot.

George Simion este singurul dintre candidații independenți care și-a afirmat opțiunea monarhică, lucru pe care niciunul dintre capii de listă ai partidelor nu l-au făcut, cu excepția candidatului PN-L Rareș Bogdan.

George Simion ia cuvântul la ceremonia invitaților de onoare de la al doilea congres al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, desfășurată în 28 septembrie 2014 la Bușteni.

“Mulțumesc de invitație. Reprezint Platforma Unionistă Acțiunea 2012, care transmite gândurile bune pentru desfășurarea acestui congres și pentru Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei. Cum a zis și Cătălin [Cătălin Șerban, copreședintele Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei – n.red.], noi milităm pentru unirea cu Basarabia, pentru reîntregirea națională. În ultimii ani am reușit să punem acest subiect pe agenda publică. Unirea cu Basarabia a început drept o mişcare de la firul ierbii. [….] Eu, personal, am descoperit monarhia cunoscând oamenii care susțin această cauză, care sunt oameni minunați. […] Un sfat personal: ar trebui să ieșiți mai mult în lume și să vă cunoască mai mult lumea, pentru că sunteți niște oameni minunați și cu siguranță o majoritate a populației nu poate fi câștigată decât prin niște reprezentanți. Nu-mi dau seama de niște reprezentanți mai buni în România decât cei care luptă pentru o cauză. Unionismul şi restaurarea monarhiei sunt cauze complementare. În fond, luptăm pentru o Românie mai bună, o Românie normală. Noi avem problema de a explica oamenilor că albul e alb, și negru-i negru […]. Cu cât o să fim constanți în eforturile noastre, să aducem România la normal, cu atât izbânda noastră va fi mai aproape. Cred că avem cauze complementare și niște oponenți care sunt la fel, și îi găsim în actuala clasă politică, care în niciun caz nu vrea binele oamenilor din România, de aici și de peste Prut. Actualii politicieni vor trebui fie înlocuiți, fie vor trebui să-și asume mesajele pe care noi le avem, și să le implementeze. Politicienii au tendința doar de a vorbi și de a nu face: cu siguranță și dvs. ați fost mințiți de reprezentanții actualei politice. E timpul să punem piciorul în prag […]”

George Simion si Regina

George Simion, în mijlocul delegației unioniștilor care s-au prezentat Majestății Sale Regina (alături de Vlad Bilețchi – ODIP, Ion Leașcenco – Blocul Unității Naționale și Anatol Ursu – Tinerii Moldovei), după ședința solemnă a Parlamentului României din 27 martie 2018 dedicată centenarului unirii Basarabiei cu România.

„Decât așa președinți, prefer oricând un Rege: Regatul României Mari!”

George Simion

12 noiembrie 2018

 
Ediţia emisiunii Ora Regelui, difuzată sâmbătă, 24 noiembrie, la TVR1, moderată de Bogdan Șerban-Iancu, autorul unui interviu cu doi tineri, George Simion și David-Ștefan Ioniță, care luptă pentru unitate națională.
minutul 13:00:
”Noi avem de ce să fim mândri și fără să vedem afișe electorale care să ne îndemne la acest lucru. Noi avem fundamentele necesare pentru a construi o Românie a viitorului. Reîntregirea națională și restaurarea monarhiei sunt cauze complementare […].”
George Simion și Nicolae al României la Oțeleni în județul Iași.jpg
”Pentru mine ca unionist, Coroana Română este una din instituțiile tradiționale ale statalității noastre, alături de Biserică, Academie și Armată. Vom fi mereu îndatorați Suveranilor Unirii: Regele Ferdinand și Regina Maria!
FOTO: Am fost prezent alături de nepotul Regelui Mihai, Nicolae al României, la un eveniment spiritual românesc în comuna Oțeleni, județul Iași.
13 aprilie 2019
George Simion 10 mai 2019 Piata Palatului
George Simion depunând o coroană de flori din partea Alianței pentru Centenar la statuia regelui Carol I, ca un omagiu adus întemeietorul statului modern numit România, alături de reprezentantul Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, la 10 mai 2019, în Piața Palatului Regal.
„Monarhia a jucat un rol fundamental în modernizarea României, în edificarea democraţiei şi a statului de drept, în obţinerea neatârnării şi apoi în realizarea unităţii naţionale în anul de glorie 1918. Devotamentul față de națiune și preocuparea constantă față de Basarabia ne sunt exemple de urmat în continuarea procesului de refacere a unității naționale prin realizarea reunificării pe căi pașnice și democratice, după model german, a Republicii Moldova cu România. 
O lecție de istorie e necesară pentru politrucii care nu știu ce marcăm în aceste zile. Trebuie să dezbatem teme reale pentru societate. 
E timpul să revenim la ordinea și instituțiile dinaintea ocupației sovietice.”
10 mai 2019

 

2 comentarii la &8222;Candidatul la europarlamentare care vrea Regatul României Mari în Europa&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s