Ziua Reginei Margareta, sărbătorită la Cluj, Iaşi şi Bucureşti

Luni, 26 martie 2018, românii, onorând tradiţia aniversării zilei de naştere a Suveranilor (8/20 aprilie – Regele Carol I, 12/24 august – Regele Ferdinand I, 3/15 octombrie – Regele Carol al II-lea, 25 octombrie – Regele Mihai I), sărbătoresc pentru prima dată ziua de naştere a Reginei Margareta în calitatea sa de şef al Familiei Regale. Cu acest prilej vor fi organizate o serie de evenimente la Cluj, Iaşi şi Bucureşti:

La Mulți Ani, Majestate! (Program artistic și dezbatere)

Cluj. Sâmbătă, 24 martie, Clubul Monarhiştilor Clujeni şi Organizaţia din Cluj a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei sărbătoresc ziua de naştere a Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei printr-un eveniment public, care se desfăşoară la Casino (Centru de Cultură Urbană Cluj) din Parcul Central Simion Bărnuțiu. La eveniment va  lua parte un numeros public tânăr, liceeni de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” Cluj-Napoca urmând să se angajeze într-o dezbatere despre monarhie şi republică. Pentru programul muzical îşi va da concursul Corala Regală Transilvană, dirijată de maestrul Dan Dumitrana.

Întâlnirea tinerilor monarhişti – 2018

Iaşi. Sâmbătă, 24 martie,  tinerii monarhişti se vor întâlni la Ateneul din Iaşi (Strada Ion Creangă 14, Iaşi), unde se va desfăşura adunarea generală a organizaţiei de Tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, în prezenţa membrilor Consiliului Director al ANRM. Duminică, 25 martie, membrii Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei vor fi prezenţi, la Chişinău, la manifestările organizate de Alianţa pentru Centenar şi Platforma Unionistă Acţiunea 2012 pentru marcarea a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Ţara, primul dintre momentele de sărbătoare din 2018 – anul Centenarului Întregirii României. Manifestările încep de la ora 12 în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN).

Ceremonie de decorări cu prilejul zilei de naştere a Reginei Margareta

Bucureşti. Luni, 26 martie, Majestatea Sa Margareta va face prima serie de decorări în calitate de şef al Familiei Regale, în Sala Tronului de la Palatul Regal din Bucureşti. Reprezentanţii Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei vor participa la eveniment şi la recepţia care va urma după, în Sufrageria Palatului Regal de pe Calea Victoriei.

2 comentarii la &8222;Ziua Reginei Margareta, sărbătorită la Cluj, Iaşi şi Bucureşti&8221;

  1. La multi ani Majestate Margareta si multa sanatate !

    Va urez sa purtati cu aceisi demnitate si modestie Coroana Regala ca si predecesorii Majestatii Voastre.

    Bunul si Atotputernicul nostru Dumnezeu sa va fie alaturi in toate momentele vietii ! Asa sa va ajute ! Amin !

  2. Casa Regală este un simbol a ceea ce se numește adevăr nu minciună, a unui trecut de care suntem mândrii, a speranței că poporul acesta va dori să aibă alfel de conducători decât președinți, educați de un sistem al represiunii, a minciunii, iar unii aserviți unor interese străine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s