Valerian Stan oferă soluţia monarhiei: „Situația politică e mai jos ca niciodată. Majestate, ridicați Țara din împilare!”

Valerian Stan, activist în domeniul drepturilor omului și publicist, comentează ultimele atacuri la adresa Familiei Regale:

„Perioada de doliu a Familiei noastre Regale ia sfârșit pe 15 aprilie. În societate există o mare așteptare pentru perioada de după. Situația politică e mai jos ca niciodată. Societatea dezbinată și mai fără orizont ca nicicând, în chiar anul Centenarului făcut posibil de Ferdinand Întregitorul. 3 milioane de români plecați în băjenie – ale căror interese și opțiuni (de parcă n-ar fi fost de ajuns, dar și în mod fatal) se află într-o tensiune crescândă cu ale celor de acasă. Din resursele și suveranitatea țării n-au mai rămas decât resturi, „partenerii” externi anulându-ne sau contramandându-ne până și referendumurile după cum le-au fost interesele. Majestate, ridicați Țara din împilare!”

„Să fim pregătiți ca după perioada de doliu regal să vedem lucruri greu de imaginat. Perspectiva ca România să devină Regat, ce pare tot mai apropiată, pur și simplu a ajuns să le ia mințile unor “compatrioți”. Împotriva Casei Regale se vor ridica brutal, la vedere, în principal “elitele” regimului Băsescu, susținute din subterante de pletora securistă, cea care a desfigurat prin tâlhărie țara. Banii de acolo vor veni, de la acest Sistem odios. Care după 89 a făcut din „elite” o clasă de trădători, șantajându-le cu dosarele din arhive și cumpărându-le conștiințele. Fostul Principe Nicolae va servi și el, desigur, cauza.”

2 comentarii la &8222;Valerian Stan oferă soluţia monarhiei: „Situația politică e mai jos ca niciodată. Majestate, ridicați Țara din împilare!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s