Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, alături de Familia Regală. Starea Regelui Mihai s-a agravat

rege arhanghel
Majestatea Sa Regele Mihai I, lângă pictura murală a Sf. Arhanghel Mihail.

„Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei este alături de ASR Principesa-Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, și de toată Familia Regală a României în aceste momente dificile pentru Majestatea Sa Regele Mihai I.

Toți membri noștrii se roagă pentru Regele Mihai, a cărui stare de sănătate s-a agravat recent. De asemenea, preoții care fac parte din organizația noastră vor face slujbe și vor închina rugăciuni pentru tămăduirea trupului și sufletului Majestății Sale.

Regele Mihai a împlinit luna trecută, pe 25 octombrie, vârsta de 96 de ani. Este cel mai longeviv din cei patru Regi ai României. De asemenea, pe 20 iulie, Majestatea Sa a celebrat 90 de când a devenit Rege. Niciun alt monarh din istoria lumii nu a realizat această performanță.

Peste două zile, pe 8 noiembrie, este praznicul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, ziua de nume a Regelui Mihai, o sărbătoare ce are un loc special în sufletul Majestății Sale.

Îi invităm pe toți românii, de toate confesiunile și de toate etniile, se se roage alături de noi și să transmită toate gândurile bune către Majestatea Sa Regele Mihai al României.

De asemenea, noi, Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, ne rugăm și pentru repararea nedreptății istorice comise la 30 decembrie 1947, astfel încât Coroana Română, care ne-a adus Independență și Unitate Națională, să-și reia rolul de drept în fruntea Națiunii.

Așa să ne ajute Dumnezeu.

Trăiască Regele!”

Un comentariu la &8222;Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, alături de Familia Regală. Starea Regelui Mihai s-a agravat&8221;

  1. SUNT FOARTE TRISTA DE ACEASTA STIRE.SI IMI VA RAMANE IN SUFLET TOATA VIATA

    MA ROG BUNULUI NOSTRU DUMNEZEU CU TOT SUFLETUL PENTRU MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I AL ROMANIEI IN ACESTE MOMENTE GRELE SI SUNT ALATURI DE INTREAGA FAMILIE REGALA..
    DUMNEZEU IL TINE IN VIATA PENTRU CREDINTA SI IUBIREA MAJESTATII SALE FATA DE DUMNEZEU..
    TOATE SI CELE MAI FRUMOASE GANDURI PENTRU MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I AL ROMANIEI ! MULTA PUTERE PRINCIPESEI MARGARETA CUSTODELE COROANEI REGALE SA DUCA MAI DEPARTE CU ACEIASI DEMNITATE PREROGATIVELE COROANEI REGALE.
    ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.! AMIN !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s