Maestrul Alexandru Tomescu: „Eu cred în valorile regale. Ar fi mai bine pentru România dacă ar fi o monarhie.”

Alexandru Tomescu.jpg

În ediţia „Ora Regelui” difuzată sâmbătă, 7 octombrie 2017, a 257-a (CCLVII)a 257-a (CCLVII), la TVR1, maestrul Alexandru Tomescu a oferit un interviu Cameliei Csiki.

Violonistul Alexandru Tomescu (n. 15 septembrie 1976, București) a vorbit a vorbit despre activităţile Asociației umanitare ”Concordia”, sub Înaltul Patronaj al Principesei Maria, precum şi despre relaţia sa personală cu Regele Mihai şi fiicele sale, care au participat la concertele sale.

În anul 2012, violonistul Alexandru Tomescu a fost invitat la cea de-a cincea ediţie a Concertului Regal caritabil în beneficiul programului Tinere Talente, organizat de Fundaţia Principesa Margareta pe 25 octombrie, a 91-a aniversare a Majestăţii Sale Regelui Mihai, la Ateneul Român.

„Eu cred în valorile regale – care sunt valori morale. Consider că valorile acestea trebuie impuse şi în politică, şi cred că, dacă Casa Regală ar fi fost la putere, ar fi fost mai bine în România.” Pentru mine, „Regele Mihai înseamnă o valoare morală incontestabilă”, afirmă Alexandru Tomescu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s