Notă pentru redacţia postului Digi24: cine sunt redactorii blogului monarhiasalveazaromania

Digi24 Alina Binder.jpg

Redacţia blogului https://monarhiasalveazaromania.wordpress.com constată că pe postul de ştiri Digi24 s-a afirmat de mai multe ori că viitoarea soţie a Nepotului Regelui, Nicolae, domnişoara Alina Maria Binder, este redactor al site-ului monarhiasalveazaromania.

De pildă, în ştirile din 21 august 2017, ora 10.30, prezentatoarea a afirmat: „Pe viitoarea soţie o cheamă Alina Maria Binder, are 29 de ani, este redactor al site-ului monarhiasalveazaromania.” Aceeaşi informaţie a apărut şi pe Kanal D, Cotidianul, Independent.md şi pe alte platforme de ştiri.

Menţionăm că principalul redactor al acestui blog este Tudor Vişan-Miu, care publică şi sub numele redacţie. Alţi redactori, precum doctorul Dan Ghenea, au contribuit periodic cu articole. De asemenea, pe acest blog am preluat şi textele altor colaboratori.

Domnişoara Alina-Maria Binder nu face parte din redacţia acestui blog şi nu a colaborat cu acest blog, iar informaţia apărută de posturile de ştiri menţionate mai sus este falsă.

Blogul „Monarhia Salvează România” a fost creat în anul 2014 cu scopul de a reuni articole din blogosferă dedicate subiectului regalităţii şi restaurării monarhiei în România. Prin calitatea textelor, originalitate şi impact mediatic s-a impus ca o importantă platformă de ştiri pe tematica dată.

Tudor Vişan-Miu, redactor-principal al blogului https://monarhiasalveazaromania.wordpress.com

 

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica liberala "de dreapta", amestecată cu sentimentalismul stangii umaniste. Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

2 comentarii la &8222;Notă pentru redacţia postului Digi24: cine sunt redactorii blogului monarhiasalveazaromania&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s