Nicolae al României se va căsători. Decizia de a-l exclude rămâne neschimbată după căsătorie

Nicolae Alina Binder logodnă.jpg

Luni, 21 august 2017, Nicolae al României Medforth-Mills a anunţat printr-un comunicat public în limba română dar şi în limba engleză faptul că se va căsători în vara anului 2018 cu domnişoara Alina-Maria Binder. Cei doi s-au logodit în 29 iulie 2017, conform inscripţiei de pe inelul de logodnă. Comunicatul este:

„Îmi face o deosebită plăcere să anunţ logodna mea cu Domnişoara Alina-Maria Binder. Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iulie a acestui an, în timpul vacanţei pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie.

Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţilor noastre. Ne unesc interesele şi pasiunile comune, responsabilităţile pe care înţelegem să ni le asumăm dar şi modul în care privim întemeierea unei familii. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.

Dintotdeauna am privit cu admiraţie şi respect căsnicia bunicilor mei şi aceasta îmi doresc să fie un drept exemplu pe care Alina şi cu mine să îl urmăm în căsnicia noastră.

Am cerut acordul părinţilor Domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuviinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele lor de felicitare.

Nunta va avea loc în vara anului 2018.”

nicolae-alina-binder
Nicolae Medforth-Mills şi Alina-Maria Binder, logodnica ex-principelui.

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I ne-a remis următorul comunicat:

„Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală, precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.

Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale.”

Dragoste.jpg

3 comentarii la &8222;Nicolae al României se va căsători. Decizia de a-l exclude rămâne neschimbată după căsătorie&8221;

  1. M.S. REGELE ROMANILOR a ramas fidel, constant, corectitudinii Majestatii Sale! Casatoria asta tine de karma nepotului regal, cazut(dupa umila mea parere, exprimata de la inceput in diverse postari pe facebook) in capcana intinsa de „baietii destepti” ai republicii rusinii(rusinii, deoarece a fost impusa cu forta de Stalin, nu are la bazele ei vreo motivatie de genul Bastiliei Franceze, sau vreun Referendum popular,ba din contra, in tara s au dus lupte de partizani in munti contra comunismului, rezistenta antirepublicana fiind condusa de taranisto-codrenistii lui Iuliu Maniu&Ion Mihalache, sustinuta de liberali , dar NU si de”simisti” , care, spre deosebire de codrenisti, la ora H a istoriei, la 6_03_1945 au dat buzna in PCR devenind stalpi de nadejde a republicii lui Baruh Tescovici-Ana Pauker si a sleahtei de bolsevici si cominternisti tradatori de neam) ! Afirm ce am mai scris si alta data pe larg, ca simpaticul Nicolae al României Medforth-Mills, neexperimentat d p d v politic a fost victima masinatiilor securistoide! Altfel sta situatia cu cel mai bine pregatit urmas la tron, mult prea „shevronata” noastra printesa Margareta,crescuta, educata, initiata in tainele greului rol asumat de conducere statala, de catre cel mai titrat rege al lumii(dublu medaliat cu cele mai mari distincntii de razboi de catre cele doua mari puteri, Regele care l a facut sa „turbeze de furie ” pe Hitler si, sa si muste mainile de ciuda, pe Stalin, ca a pierdut la mustata sansa sa „elibereze” el capitala, ca sa ne faca, „din prima”, soviet ca pe Basarabia) _M.S. REGELE MIHAI!_ Principesa Margareta a reusit sa pareze cu brio multe din capcanele intinse de dusmanii regalitatii, iar mult discutata casatorie a Altetei Sale Regale cu cerebralul RADU DUDA,de care se temeau atatia monarhisti, s a dovedit o alegere bine calculata strategic de Casa Regala, Radu Duda dovedindu se, _NU_ un -„cal troian” in cetatea regala ci, un CAL REGAL, un pur sange regal, ultimul argument in aceasta directie, fiind dupa parerea mea, inmormantarea blandei si minunatei REGINA ANA, inmormantarea care, a facut sa curga iarasi valuri de ura antiregala in spume securisto-ceausisto-fesenisto-bolsevice, contracarate victorios de acel final de inmormantare din 13 august la Necropola Regala de la Curtea de Arges, in care, eu cred cu tarie, ca inteligenta, „mentalul” acestui semn mercuriaan si a spus iarasi cuvantul, aducandu si aportul in aceasta sinastrie solida si eficace cu puternicul semn de foc al custodelui regal, viitoarea noastra REGINA MARGARETA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s