Principesa Margareta: „Regele are o vară liniştită, după un an incredibil de greu.”

rege-mihai

Duminică, 6 august 2017, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au luat parte, la Biserica Ortodoxă din Săvârşin, la o slujbă de pomenire a eroilor care şi-au pierdut viaţa pe Câmpul de la Luptă de la Mărăşeşti. S-au ridicat rugăciuni pentru Regele Ferdinand Întregitorul şi pentru Regina Maria, „Mama Răniţilor”.

La ieşirea de la slujbă, Principesa Margareta a fost întrebată de către jurnalişti despre starea de sănătate a Regelui Mihai: „E foarte fragil, (regele – n.r.), a avut un an incredibil de greu, dar e stabil. Are o vară liniştită, ceea ce mă bucură”, a declarat Alteţa Sa Regală, transmite Digi 24.

La sfârşitul lunii iunie, Principesa Margareta şi principele Radu s-au aflat în Elveţia, unde au stat câteva zile alături de Regele Mihai, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Majestăţii Sale: „Starea de sănătate a Majestatății Sale este fragilă, dar prezintă stabilitate. Regele Mihai este liniștit, are mulțumire sufletească și apreciază îngrijirea echipei sale medicale. Alături de Rege sunt permanent angajați ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția, și două maici ortodoxe”.

Regele Mihai I a împlinit în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de an. S-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Reclame

Un gând despre &8222;Principesa Margareta: „Regele are o vară liniştită, după un an incredibil de greu.”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s