Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, menţionează Basarabia într-un interviu din presa americană

Abdulah II

Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, a acordat un interviu pentru Washington Post în preajma întâlnirii cu preşedintele Donald Trump,  în legătură cu situația din Orientul Mijlociu. Una dintre afirmaţiile sale priveşte situaţia din Republica Moldova:

 

Q. What do you expect from President Putin?

A. A Russian-American dialogue will help. Otherwise, the Americans and Russians will fight it out in Syria and Libya. If you keep this tension going, the next problem will be in Moldova. . . . Russians are going to continue to shake the tree, unless we come to a meeting of minds.”

Traducere:

î: Ce aşteptări aveţi de la preşedintele Putin?

R: Un dialog ruso-american va ajuta. Altfel, americanii și rușii se vor lupta în Siria și Libia. Dacă veți menține această tensiune, următoarea problemă va fi în Moldova… Rușii vor continua să agite situaţia, dacă nu ajungem la un numitor comun.

Un comentariu la &8222;Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, menţionează Basarabia într-un interviu din presa americană&8221;

  1. Regatul Hasemit al Iordaniei este o oaza de stabilitate intr-un Orient Mijlociu foarte agitat tocmai datorita monarhiei!Regele Abdallah, este, cum a fost si tatal Sau, un desavirsit om de stat si un excelent diplomat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s