Tinerii monarhişti vor să-l însoare pe prinţul Nicolae! Iată ce principesă au în vedere.

Principesa Maria Annunciata von Liechtenstein tablou - Copy.jpg
Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein (n. 12 mai 1985) este fiica cea mare a Principelui Nikolaus de Liechtenstein, al treilea fiu al Principelui Regnant Franz Iosif II (1938-1989), şi a Principesei Margareta de Louxembourg, mezina Marelui Duce Jean (1964-2000). Foto © Tory Burch/aprilie 2016, Fotograf Billal Taright.

Pe blogul organizaţiei de tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei a fost lansată ideea că Nepotul Regelui, prinţul Nicolae (n. 1 aprilie 1985), va fi reintegrat în Familia Regală a României dacă se va căsători cu o principesă europeană.

Autorii textului o propun pe Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein (n. 12 mai 1985), purtătoare de os regal (de la tată) şi sânge regal (de la mamă), o combinaţie unică în regalitatea europeană a zilei de astăzi.

În 24 noiembrie 2010, în presa anglofonă, Principesa Maria Anunciata, atunci având 25 de ani, era inclusă în lista The World’s Most Eligible Royal Bachelorettes.

Principesa Maria Annunciata von Liechtenstein tablou.jpg

„Mereu am lucrat în arte, cercetare şi curatorie, la început pentru muzee, apoi pentru casa de artă Cahiers d’Art şi acum în proiecte independente. Între Paris şi New York, acum lucrez la o expoziţie Picasso la Roma. Expoziţia va marca centenarul călătoriei lui Picasso la Roma şi Napoli cu Cocteau şi baletele ruseşti. Un aspect al expunerii va fi concentrarea pe design-urile şi costumele lui, despre care sunt foarte încântată. Un proiect paralel de balet este în lucru”, anunţa Principesa Maria-Anunciata în aprilie 2016.

Primul balet rusesc organizat de Pablo Picasso şi Jean Cocteau la Roma a avut loc în anul 1917.

Principesa Maria Annunciata von Liechtenstein vedere2.jpg

Stilul meu este: natural, elegant, romantic, cu influenţe austroalpine.

Prima mea amintire vestimentară: garderoba mamei. O priveam cum se gătea pentru fiecare ieşire în oraş.

Iubesc o tunică bună pentru că: este comodă, elegantă, feminină şi confortabilă.

Un sfat pentru stilizarea/accesorizarea tunicii: o pereche de pantofi buni şi o pereche bună de manşete.

Plaja mea preferată: Cabasson, un sătuc din Var, Franţa, lângă rezerva naturală din Les Îles d’Or, 40 de minute depărtare de Saint Tropez. Familia mamei mele are o proprietate acolo, care este efectiv pe plajă, şi ne petrecem vacanţele cu verii şi prietenii noştri.

Sfat despre ce să faci/mănânci/vezi acolo:  Fort de Brégançon merită vizitat. Este construit pe o mică insulă datând din Evul Mediu. A servit ca reşedinţă de vară prezidenţială, fiind renovată de Georges Pompidou şi soţia sa Claude. O călătorie cu barca pentru vizitarea insulelor vecine este de neratat. Este neapărat necesară o oprire la Insula Port-Cros. Este o rezervă maritimă naţională şi poţi face şi scufundări excelente. Fortofocaţiile construite în timpul Cardinalului Richelieu sunt superbe, şi poţi lua o masă extraordinară la Le Manoir, care are o grădină superbă şi o terasă cu o privire asupra mării. Altfel, cele mai multe dintre satele portuare precum Saint-Claire au restaurantele cu fructe de mare tradiţionale care servesc un bouillabaisse excelent, o tocană de peşte provencal după o reţetă tradiţională. Iar pentru o viaţă activă de noapte, Saint Tropez nu este prea departe…

Modelul meu boem: Bianca Jagger – datorită stilului ei original şi nedemotat, precum şi eleganţei ei naturale.

Culoarea preferată: Albastru, pentru că îmi aminteşte de mare şi vară.

 

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Tinerii monarhişti vor să-l însoare pe prinţul Nicolae! Iată ce principesă au în vedere.&8221;

  1. Alteța Sa Serenisima Principesa Maria Annunciata este genul care s-ar atașa rapid si profund de țară a cărei Regina ar urma să fie. O asemenea căsătorie ar aminti de Regele Ferdinand și de Regina Maria!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s