Mihai Ricci: „Dezbinarea mişcării monarhiste este exasperant de tristă pentru un adept al unităţii.”

Ricci2.jpg
Mihai Ricci se adresează Majestăţii Sale Regele Mihai I.

„Bucuria de a fi fost cooptat în acel Consiliu de Onoare [anunţat la 27 septembrie 2014 – n.red.] a fost de scurtà duratà. ANRM s-a rupt [în decembrie 2015 – n.red.] si dus am fost si eu alàturi de cei pe care îi cunosteam de ani de zile si în care aveam încredere [precum doamna Marilena Rotaru – n.n.]. Aceasta cu atât mai mult cu cât am aflat de sciziune din presà si citit comentarii pe FB.

Mai târziu am fost invitat în alt comitet al Miscàrii pentru Regat si Coroanà – ceva cu rol de supraveghere si de „eticà „.Tot din media am aflat despre luàri de pozitie, scrisori deschise si comentarii cu iz de ràfuialà. Exasperant de trist pentru cineva care a pledat continuu pentru unitate…..

Iatà cà zilele trecute am fost solicitat de Partidul Monarhist ??!! si invitat sà fac parte dintr-un asa zis Consiliu de Garantie Moralà ! Despre ce garantie moralà poate fi vorba ? Initiatorii nu tin seamà de incompatibilitatea între Institutia Monarhiei si partide politice si ignorà pozitia clarà a Majestàtii Sale Regelui privind creiarea de astfel de partide. Este evident cà se doreste atragerea unor persoane care, prin implicarea lor dealungul timpului, au dobândit credibilitate , reputatie si se bucurà de respect pentru a fi cautiune unor veleitari în goanà dupà notorietate. Asa cà, doar când va face plopul pere…..”, scrie pe Facebook domnul Mihai Ricci, consilier al Principesei Margareta în anii ’90.

Un comentariu la &8222;Mihai Ricci: „Dezbinarea mişcării monarhiste este exasperant de tristă pentru un adept al unităţii.”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s