Preşedintele tineretului monarhist: „Nepotul Regelui ne-a răspuns că se va căsători numai din dragoste.”

Cal2.jpg

„Răspunsul lui este, pur şi simplu, un elogiu adus dragostei (…). A dovedit prin acest răspuns că are bună cumpănire, pune dragostea la baza întemeierii unei familii, ceea ce dovedeşte că are una dintre virtuţile pe care continuatorul celei de a cincea generaţii regale trebuie să o aibă, aşa cum afirma Regele Mihai I în ceea ce eu consider testamentul său dinastic, redat de comunicatul din 10 august 2015.

Citeşte aici interviul oferit de Tudor Vişan-Miu, preşedintele organizaţiei de tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei.

Reclame

Un gând despre &8222;Preşedintele tineretului monarhist: „Nepotul Regelui ne-a răspuns că se va căsători numai din dragoste.”&8221;

  1. Ce ar fi ca Prințul Nicolae chiar să se îndrăgostească de Prințesa Maria Annunciata? Ar fi un enorm cîștig pentru Casa Regală, pentru România. Ar dispărea marota preferată a celor care torpileaza ideea de Monarhie constituțională nu din cine știe ce convingeri republicane, ci din interese de grup: că Principesa Moștenitoare Margareta s- căsătorit cu un actor român avid de putere , dornic doar să pună mîna pe averea Familiei Regale! O aberație care, din păcate, a prins la destul de multi români!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s