Răspunsul domnişoarei Nicoleta Cîrjan pentru Nicolae, fost Principe al României.

Nicolae cu cravata.jpg

Joi, 22 septembrie, de la Bucureşti, Nicholas de Roumanie Medforth-Mills a publicat un comunicat de presă „cu privire la declaraţiile doamnei Nicoleta Cîrjan”. În acesta, Nepotul Regelui arată că aceasta s-a împotrivit realizării unui test de paternitate (testare ADN) la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti.

Nicoleta Cîrjan a publicat pe pagina personală de Facebook următorul răspuns:

„Am vrut să fie liniște, pace și discreție, dar se pare că nu s-a putut. De dragul adevărului și al corectitudinii, las aici răspunsul trimis pe e-mail la solicitarea avocatului domnului Nicholas Medforth Mills din data de 03.09.2016, aceasta fiind unica mea poziție față de subiect:

„Stimate Domnule avocat,

Fata de adresa dvs din 03.09.2016 facuta in numele clientului Nicholas Medforth-Mills, arat urmatoarele:

– Asa cum rezulta si din corespondenta noastra anterioara referitoare la efectuarea testului de paternitate de catre clientul dvs, i-am solicitat in repetate randuri efectuarea acestui test atat la Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” din Bucuresti cat si la o clinica privata acreditata, dar clientul dvs a refuzat efectuarea acestui test si la o clinica privata acreditata;

– Nu am facut public faptul ca dl. Nicholas Medforth-Mills este tatal copilului meu, adresa dvs fiind de intimidare si chiar jignitoare, in conditiile in care i-am solicitat de atatea ori clientului dvs sa colaboram in discreție si sa efectuam testul de paternitate si la o clinica privata, pentru a pune capat acestei situatii; Mai mult decât atat, faptul ca am ținut secreta identitatea tatălui si nu am dat curs solicitărilor mass media de a vorbi pe aceasta tema, pentru a proteja imaginea clientului dumneavoastră, mi-a adus mie prejudicii de imagine si de reputație;

– Insistenta dvs de a face testul de paternitate numai la Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” din Bucuresti si doar pana pe data de 19.09.2016 imi trezeste suspiciuni si prin urmare insist ca acest test sa fie efectuat in primul rând la o clinica privata acreditata din județul Brasov, locul unde avem domiciliul eu si copilul, la o data ce va fi stabilita de comun acord de catre noi, iar apoi la IML Bucuresti;

– Imi rezerv dreptul de a introduce la instantele judecatoresti actiunea in stabilirea paternitatii cand voi considera eu, actiunea fiind imprescriptibila.

Cu respect,

Nicoleta Cirjan.”

Nicoleta Cârjan 22.09.2016.jpg

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

5 comentarii la &8222;Răspunsul domnişoarei Nicoleta Cîrjan pentru Nicolae, fost Principe al României.&8221;

 1. Reblogged this on tudorvisanmiu and commented:

  Este puţin spus că sunt jenat să mă amestesc într-un subiect ce ţine de viaţa personală, intimitatea unor oameni. Îmi este ruşine şi sunt mâhnit că trebuie să o fac.
  Corectitudinea mă obligă să vă supun atenţiei răspunsul publicat de domnişoara Nicoleta Cîrjan. Orice mamă trebuie cel puţin respectată.
  Până astăzi, Nicoleta Cîrjan nu a făcut absolut nicio declaraţie în care să-l menţioneze direct pe Nicolae. Presa este cea care a făcut legătura şi a speculat.
  Mă doare teribil să folosesc, pentru prima dată, o formulă care mi se pare grotească: „fost Principe al României”. Prinţ de naşti, iar Nicolae s-a născut prinţ.
  Regele Mihai I l-a înlăturat de la linia de succesiune în 1 august 2015. Mereu îl voi considera pe Nicolae prinţ, mereu mă voi adresa lui drept „Alteţă Regală”. Dar numai cu aprobarea şefului Casei Regale va putea fi reprimit în linia de succesiune, fie că vorbim de una deocamdată virtuală sau de cea a Dinastiei domnitoare în Regatul României.
  Îmi vine să exclam, ca vechii antici:
  O tempora, o mores!

 2. Sunteți, la o vîrstă atît de tinara, un model de eruditie si moderație pentru multe persoane publice mature, stimate domnule Tudor Visan Miu! Așa este, Nicolae al României este născut prinț și prinț trebuie să rămână! Sint convins că iubește România și că o va servi si in anii care vin, nu neapărat în calitate de Rege. Casa Regală are nevoie, însă, să fie condusă, în orice moment al existenței, de un vlăstar regal invulnerabil la orice fel de situații care i-ar afecta prestigiul. Din păcate, la această oră, Prințul Nicolae nu mai reprezintă asa ceva! Nu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s