Nicolae al României contrazice, oficial, zvonurile: nu s-a dovedit că am un copil din flori.

Peleş.jpg

Joi, 22 septembrie, de la Bucureşti, Nicholas de Roumanie Medforth-Mills a publicat un comunicat de presă „cu privire la declaraţiile doamnei Nicoleta Cîrjan”. În acesta, Nepotul Regelui arată că aceasta s-a împotrivit realizării unui test de paternitate (testare ADN) la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti. Puteţi citi aici replica oferită de domnişoara Nicoleta Cîrjan.

Ce scrie fostul Principe al României:

„Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternităţii, la instanţa competentă.”

„Dacă, în urma unui test ADN efectat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti rezultă că sunt tatăl copilului doamnei Cîrjan, prin declaraţie notarială de recunoaştere a paternităţii, îmi voi asuma toate obligaţiile ce rezultă din această situaţie.

Având în vedere că până în acest moment nu există nicio hotărâre judecătorească definitivă de stabilire a paternităţii sau declaraţie notarială de recunoaştere a paternităţii din partea mea, apreciem că orice alte informaţii legate de acest subiect sunt nefondate.”

 

Nicolae al României 22 septembrie 2016.jpg

 

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

5 gânduri despre &8222;Nicolae al României contrazice, oficial, zvonurile: nu s-a dovedit că am un copil din flori.&8221;

  1. Reblogged this on tudorvisanmiu and commented:

    Este prima dată când mă voi referi la un subiect pe care presa îl discută de multă vreme. O fac numai pentru că Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, Nepotul Regelui, a simţit că opinia publică are nevoie de aceste lămuriri. Deci: tot ce aţi citit în presă privind un copil din flori al domniei sale sunt afirmaţii nefondate. Nu există, la acest moment, nicio probă a paternităţii, niciun test ADN. Gazetarii care au scris aiureli despre asta îşi vor prezenta vreodată scuzele?
    În ultimul an fost întrebat foarte des privind motivul excluderii din linia de succesiune a Nepotului Regelui, Nicolae, la 1 august 2015. Cei care mă întreabă fie sunt real preocupaţi de viitorul monarhiei, fie sunt doritori să afle anumite realităţi „picante”. Tuturor le-am răspuns că linia de succesiune o stabilesc, împreună, Casa Regală şi Parlamentul Regatului. Deocamdată Parlamentul este republican, deci, până la restaurarea monarhiei, nu putem vorbi decât despre voinţa Regelui. Care trebuie luată în seamă, dar nu este decât poate moralmente obligatorie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s