Casa Regală dezminte speculaţiile (august 2016): „Regele are actualmente o stare de sănătate stabilă.”

Regele Mihai şi Principesa 21 iunie 2014 Elveţia.jpg
Majestatea Sa Regele Mihai I şi Principesa Moştenitoare Margareta, 21 iunie 2014, la reşedinţa Regelui din Elveţia

Luni, 29 august 2016, Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I ne-a transmis, prin Secretariatul Majestății Sale Regelui, următorul comunicat:

 

Casa Majestății Sale a luat cunoștință cu dezamăgire de afirmațiile și speculațiile apărute în câteva publicații, legate de starea de sănătate a Regelui Mihai I.

La Palatul Episcopal din Curtea de Argeș, Principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestății Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, datorită vârstei și diagnosticelor Majestății Sale, se accentuează. Orice alte afirmații, speculații sau supoziții sunt neadevărate.

Majestatea Sa are actualmente o stare de sănătate stabilă. Regele este într-un moment de mare durere sufletească, dar se află înconjurat de dragostea și respectul tuturor și este îngrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanți.

Orice schimbare în starea de sănătate a Regelui Mihai va fi obiectul unui buletin de sănătate transmis public, așa cum Biroul de Presă a făcut de fiecare dată.

Familia Regală și românii continuă să se găsească, în aceste zile, în doliu după pierderea Reginei Ana.”

Anunțuri

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

6 gânduri despre &8222;Casa Regală dezminte speculaţiile (august 2016): „Regele are actualmente o stare de sănătate stabilă.”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s