Concert închinat memoriei Reginei Ana la Cluj, pe 9 septembrie, a 40-a zi

regele mihai regina ana avion.jpg

„Corul Regal, ansamblu cameral de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, format din tineri muzicieni, studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, vă invită vineri, 9 septembrie 2016, începând cu orele 19:00, în Sala Mare a Colegiului Academic din Cluj-Napoca (Auditorium Maximum), la un concert dedicat memoriei Majestății Sale Regina Ana a României.
În ultima dintre cele 40 de zile de doliu, dată la care creștinii ortodocși îi prăznuiesc pe Sfinții Părinți Ioachim și Ana, vă invităm să ne aducem aminte împreună de cea care a fost Regina Ana a României, așa cum probabil că și-ar fi dorit să o facem – demn, simplu, cu afecțiune și cu speranță pentru viitor.

Cunoscut fiind faptul că Majestatea Sa Regina Ana a României a fost pasionată de artele plastice, fiind autoarea unor remarcabile picturi, ce vor putea fi admirate în facsimil, în cadrul unei expozitii realizate la locul de desfășurare a evenimentului, tinerii muzicieni din Corul Regal au decis ca 25% din încasările acestui eveniment să fie donate campaniei naționale de strângere de fonduri pentru ”Cumințenia pământului” de Constantin Brâncuși. Un gest pe care, credem noi, Majestatea Sa, care s-a remarcat prin susținerea oferită acestui segment al artelor din țara noastră, l-ar fi apreciat și încurajat.

Majestatea Sa Regina Ana a României a fost un om îndrăgostit de viață, care a știut mereu să se bucure de frumusețea lucrurilor simple ale existenței și de bunătatea semenilor din jurul său, considerându-se întotdeauna, în ciuda dificultăților care i-au marcat destinul, un om fericit.

Să îi urmăm cu toții exemplul și să ducem mai departe moștenirea pe care ne-a lăsat-o.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Partenerii evenimentului: Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei și Asociația Studențească a Universității Naționale de Muzică București.

Biletele sunt disponibile online pe www.biletmaster.ro, precum și în Agenția Teatrului Național din Cluj-Napoca sau Agenția de Turism Wens Tour din B-dul Eroilor, Cluj-Napoca.

Link achiziționare bilete: http://biletmaster.ro/ron/Event/47003587/Corul-Regal–Concert-Comemorativ

Preț bilete:
Categoria I – 25 lei
Categoria a II-a: 15 lei”

Reclame

Un gând despre &8222;Concert închinat memoriei Reginei Ana la Cluj, pe 9 septembrie, a 40-a zi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s