Marius Ghilezan: „Foști FSN-iști înainte îl fugăreau pe autostradă și azi sunt promonarhici. Regele Mihai a biruit, dar e o victorie de etapă.”

Rege Iliescu Constantinescu

Tatăl meu e medic lângă Săvârșin și oamenii de la țară îl iubesc foarte mult pe Rege și de sărbători era prezent acolo. Are o priză fantastică și o carismă nemaipomenită, dar probabil a  obosit. Clima din Elveția e mult mai tihnită. Ionii negativi sunt mult mai buni pentru sănătate. Gândiți-vă că are o vârstă. Cât putem să cerem noi ca popor?

De asta am și scris astăzi un editorial că România nu e a lucrului bine făcut, ci a parastasului bine făcut. De ce ne adunăm toți nepoții, rudele doar la catafalcul mortului? De ce nu l-am apreciat și nu am reușit să-l punem în valoare și în timpul vieții? De ce nu am reușit să construim un proiect împreună cu Monarhia?

Azi toate televiziunile abundă de elogii din partea unor foști FSN-iști care înainte îl fugăreau pe autostradă și azi sunt promonarhici. E semn că Regele Mihai a biruit, dar nu e suficient. E o victorie de etapă. Mai mult nu s-a putut. Faptul că s-a retras acolo e un semn al înaintării în vârstă, poate și o tristețe.

Noi tot judecăm și tot întrebăm de ce nu a rămas aici, dar ce am făcut noi pentru el? Noi puteam să facem în două zile o Adunare constituantă și să punem pe tron pentru o zi. Ar fi fost împlinirea istorică a vieții lui. Noi ce să cerem? Noi ar fi trebuit să le cerem politicienilor să-l aducă pe tronul care, negreșit, îi aparținea”, a susținut Marius Ghilezan într-o emisiune la B1 TV moderată de Nadia Ciurlin.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Marius Ghilezan: „Foști FSN-iști înainte îl fugăreau pe autostradă și azi sunt promonarhici. Regele Mihai a biruit, dar e o victorie de etapă.”&8221;

  1. Inca mai este timp pentruo ADUNARE CONSTITUANTA sta in vointa presedintelui in functiune in intelegere cu cativa politicieni! Intr-o saptamana se poate rezolva totul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s