Convenţia Naţională pentru Monarhie Constituţională s-a constituit pe 6 august 2016 la Alba Iulia

conventia pentru monarhie constitutionala 6 august 2016

„Nihil sine Deo!

COMUNICAT

Astazi 6 August 2016, in Cetatea incoronarii Alba Iulia s-a constituit Conventia Nationala pentru Monarhie Constitutionala.
In urma discutiilor, reprezentantii organizatiilor semnatare au cazut de acord asupra umatorului Protocol:

<<Mișcarea pentru Regat și Coroană,
Clubul Monarhiștilor Români din Uniunea Europeană,
Mișcarea pentru Regatul României,

au convenit ca, in conformitate cu scopurile fiecareia, sa coopereze pentru susținerea restaurarii Monarhiei Constituționale

Semnarea prezentului Protocol nu va impiedica in niciun fel desfasurarea activitatilor proprii, organizatiile pastrandu-si individualitatea si personalitatea juridica, potrivit statutelor lor.

Prin semnarea prezentului Protocol organizatiile semnatare resping orice tentativa de confiscare politica a Coroanei Romaniei.

Organizatiile semnatare, prin consens, desfasoara actiuni comune pentru restaurarea monarhiei constitutionale in Romania. In acest sens organizatiile semnatare hotarasc saa actioneze pentru declararea Sarbatorii nationale de 10 Mai ca Zi Nationala a Romaniei, sarbatorirea anuala a Zilei de nastere a Regelui Mihai precum si inscrierea stemei Romaniei Reintregite pe drapelul national potrivit Legii de la 24 aprilie 1922 [de fapt, Legea pentru fixarea stemei Regatului României întregit cu ţările surori unite, publicată în Monitorul Oficial nr. 92 din 29 iulie 1921, p. 3569-3573 – n.n.]

Coordonarea activitatii Conventiei Nationale pentru Monarhie Constitutionala este asigurata de un Secretariat compus din 3 membri, desemnati de organizatiile semnatare.

Secretariatul ii convoaca ori de cate ori va fi necesar, pe reprezentantii organizatiilor Conventiei, la propunerea uneia sau a mai multor organizatii semnatare, in vederea realizarii programelor comune de actiune pentru restaurarea monarhiei constitutionale. In cadrul Conventiei, hotararile se iau prin consens (potrivit regulii unainimitatii).

Oricare organizatie a societatii civile care impartaseste idealul restaurarii monarhiei este invitata sa se alature Conventiei Nationale pentru Monarhie Constitutionala.

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Traiasca Regele ! >>

Protocolul a fost semnat de Marilena Rotaru din partea Miscarii pentru Regat si Coroana, de dr. Dan Marinca din partea Clubului Monarhistilor Romani din Uniunea Europeana si de prof. Alexandru Carausu din partea Miscarii pentru Regatul Romaniei.

A fost desemnat si Secretariatul Conventiei Nationale pentru Monarhie Constitutionala: Marius Oprea propus de Miscarea pentru Regat si Coroana, Dan Nica, propus de Clubul Monarhistilor Romani din Uniunea Europeana si Alexandru Carausu din partea Miscarii pentru Regatul Romaniei.”

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Convenţia Naţională pentru Monarhie Constituţională s-a constituit pe 6 august 2016 la Alba Iulia&8221;

  1. Sunt din Bucuresti , sunt un sustinator al casei regale si a monarhiei constitutionale si va felicit din tot sufletul pentru initiativa dumneavoastra , si daca as putea a va sugera sa faceti si un site in afara de facebook , o pagina oficiala unde sa se poata strange semnaturi pentru cauza dumneavoastra , semnaturi pentru sustinerea Casei Regale a Romaniei

  2. Felicitări pentru înființare !
    Mult succes în realizarea obiectivului propus !
    Excelent comunicatul de astăzi vis a vis de evenimentele din ultimele zile care au implicat Familia Regală, în special împiedicarea ASR Principele Nicolae de a-L vedea pe Majestatea Sa.
    Multă sănătate și multe rugăciuni pentru Majestatea Sa !
    Nihil Sine Deo !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s