DECESUL REGINEI ANA A ROMANIEI IN PRESA INTERNATIONALA!

Octavpelin's Weblog

Şi presa internaţională a scris despre decesul Reginei Ana. La scurt timp după ce Casa Regală a anunţat vestea, printr-un comunicat de presă, publicaţiile din străinătate au reacţionat, iar povestea Majestăţii Sale a făcut înconjurul lumii, scrie antena3.ro.

Jurnaliştii de la Reuters au preluat comunicatul Casei Regale şi au scris că Regină Ana a României a murit într-un spital elveţian, la vârsta de 92 de ani.

The Telegraph a scris că simplitatea şi adaptabilitatea Reginei erau atributele nepreţuite în căsătoria cu un bărbat serios care a fost deposedat de ţara sa şi de îndatoririle care i-au dat un scop vieţii.

Daily Mail, o altă publicaţie britanică, a scris că Regina Ana a murit în spital înconjurată de familie, iar jurnaliştii mai scriu şi despre starea de sănătate precară a Regelui Mihai I.

Şi jurnaliştii de la Deutsche Welle scriu despre dispariţia Anei de Bourbon-Parma şi adaugă că aceasta…

Vezi articolul original 69 de cuvinte mai mult

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s