Reintegrarea Coroanei de Oţel în stema naţională – o victorie de etapă. Unde e „lucrul bine făcut”?

Organizaţia de tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei

Luni, 11 iulie 2016, domnul Klaus Iohannis, Preşedintele României, a promulgat PL-x nr. 30/2016. Proiect de Lege pentru modificarea Legii nr.102/1992 privind stema ţării şi sigiliul statului, „în sensul readucerii (sic!) coroanei pe capul acvilei de aur din stema ţării”. S-a încadrat astfel în termenul prevăzut de Constituţia României (art. 7, pct. 1), de a promulga legea în cel mult 20 de zile de când o primeşte, miercuri, ceea ce s-a întâmplat 22 iunie 2016. 

Vezi articol original 921 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

2 gânduri despre &8222;Reintegrarea Coroanei de Oţel în stema naţională – o victorie de etapă. Unde e „lucrul bine făcut”?&8221;

  1. Subiectul a fost ridicat si discutat cu mult timp inainte! Dece asteptati ca para in gura lui…? Tot respectul si jos palaria!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s