Cristian Sandu: „Cooperarea instituţională a Familiei Regale cu partidele politice este normală.”

margareta saluta

‘Alteta Voastra Regala,

Militantii Grupului de Actiune pentru Monarhie si Democratie sunt profund mihniti de atacurile patimase si nedrepte pe care persoane publice care pretind ca sustin revenirea tarii la monarhia constitutionala le-au lansat la adresa Altetei Voastre Regale.

In ultima instanta, aceste persoane demonstreaza si o crasa ignoranta! Ce monarh constitutional din democratiile europene isi permite sa nu coopereze institutional cu un partid politic care obtine aproape 40 % din voturile cetatenilor? Noi nu vedem nimic daunator cauzei in legiferarea rolului Casei Regale, dar actionam in baza asigurarii pe care Alteta Voastra Regala a dat-o tuturor romanilor: ca sinteti pregatita sa Va serviti tara in calitate de Regina. Intelegem foarte bine ca proiectul reinstaurarii monarhiei constitutionale este preponderent al societatii si depinde de clasa politica, nu de Coroana si va oferim sprijnul nostru devotat.

Ingenuncheaza in fata Voastra si Va saruta mina cu veneratie’,

Cristian Sandu,
Coordonatorul Grupului de Actiune pentru Monarhie si Democratie

Reclame

3 gânduri despre &8222;Cristian Sandu: „Cooperarea instituţională a Familiei Regale cu partidele politice este normală.”&8221;

  1. APEL PRIORITAR DE URGENTA…WELCOME TO THE WORLD AFTER BREXIT….unicul canal diplomatic potent in aceasta noua formula este CASA REGALA A ROMANIEI…..cu inalt randament al diplomatiei credibile….!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s