O organizaţie monarhistă caută un nou sediu în Bucureşti

Conducere

Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei a dat publicităţii următorul mesaj:

Membrilor şi simpatizanţilor Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei:

Constituită în anul 2012, rezultând din grupul de iniţiativă reunit în spaţiul cafenelei AromAromA din str. Popa Tatu nr. 61, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei a dispus, pentru întâlnirile membrilor din Bucureşti timp de aproape trei ani, de spaţiul acestei cafenele, fosta casă a generalului Robescu, mareşal al Palatului Cotroceni în timpul Regelui Carol I şi al Regelui Ferdinand I, care a servit Casa Regală până la moartea sa, în 1920.
Actualul sediu de lângă Gara de Nord, din strada Banat nr. 28C, pe care-l folosim din toamna anului 2014, a găzduit, precum cafeneaua AromAromA, multe momente importante din istoria asociaţiei noastre, de care ne amintim cu plăcere şi responsabilitate.
Din motive obiective, asociaţia noastră caută un nou sediu, urmând a-l părăsi pe actualul până la mijlocul lunii iunie 2016. Idealul pe care orice organizaţie îl are (un loc bine situat în capitală, cu un preţ accesibil) este, fireşte, adaptat realităţilor pieţei imobiliare. Totodată, precizăm disponibilitatea noastră de a conlucra în acelaşi spaţiu cu o altă organizaţie a cărei obiective să fie complementare sau compatibile cu cele ale noastre (buna guvernare printr-o monarhie constituţională parlamentară).
Dacă ne puteţi ajuta cu un sfat, o sugestie sau o propunere pentru noul sediu al ANRM din Bucureşti, aşteptăm mesajele dumneavoastră la 0723.168.304 sau comunicareanrm@gmail.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s