Monarhiștii români doresc unirea mișcării prin mijlocirea Casei Regale

Cătălin Mihai, vicepreşedinte ANRM, şi Cătălin Şerban, copreşedinte ANRM, alături de Principesa Moştenitoare Margareta, în Trenul Regal (2013).
Cătălin Mihai și Cătălin Șerban, co-fondatorii Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, în prezența A.S.R Principesei Moștenitoare Margareta, în Trenul Regal. 1 decembrie 2012.

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei a oferit publicității următoarea rezoluție celui de al patrulea congres al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei din 10 mai 2016 la Sinaia:

Majestății Sale
Regelui Mihai I al României,

Alteței Sale Regale
Principesa Moștenitoare Margareta a României,
Custode al Coroanei Române

Majestatea Voastră,
Alteța Voastră Regală,
Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei prezintă un pios omagiu Dinastiei, la 150 de ani de la întemeierea acesteia.
Asociaţia noastră a pornit în iarna anului 2012 de la un grup de tineri, din dorința legitimă pentru restabilirea adevărului istoric şi moral şi pentru redarea rolului cuvenit monarhiei în România. În acești 4 ani de la înființarea asociației noastre și până în acest moment am trecut deopotrivă prin momente care ne-au îmbogățit spiritual și cultural și prin situații dificile care ne-au întărit și ne-au format ca veritabili militanți monarhiști. Astăzi, Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, cea mai dinamică și tânără asociație care militează pentru Noul Regat al României Mari, a devenit principala voce a societății civile monarhiste, dar și a întregii mișcări monarhiste. Acum, mai mult ca până acum, suntem capabili să producem o schimbare.
Alianţa noastră a organizat zeci de activităţi şi evenimente publice pentru a informa cetăţenii atât despre istoria monarhică a României, cât şi despre performanţa unui sistem monarhic în Europa contemporană. Deși membrii și simpatizanții Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei se implică voluntar în activitățile și acțiunile asociației, aceștia nu au precupețit niciodată timpul, energia sau resursele materiale pentru atingerea obiectivelor organizației. Am ajuns la un moment în care dorim să stabilim strategia de urmat pe termen scurt și mediu, pentru o mai judicioasă şi eficientă dozare a acestor resurse.
Acum, la 150 de ani de la fondarea Dinastiei Române, suntem convinși că Familia Regală a României, care este profund implicată în societatea românească și a redevenit după anii cumpliți ai totalitarismului comunist un model pentru națiune, va ajunge printr-o politică a pașilor mărunți, dar siguri, să reprezinte și constituțional una din instuțiile fundamentale ale statului român din 1866 și până în ziua de azi, Coroana României.
Suntem convinși, dar este și cea mai mare dorință a membrilor și simpatizanților A.N.R.M., dar și a altor organizații monarhiste, că acest lucru va fi mult mai ușor dacă Familia Regală a României va continua să insufle încredere acestora. Dezbinările, fragmentările şi conflictele lipsite de fond au dus deseori la situaţii a căror consecinţe nefavorabile Casei Regale a României ne-au mâhnit profund. Mişcarea monarhistă poate fi reunită prin mijlocirea Casei Regale a României, care ne-ar onora prezentând tuturor reprezentanților mișcărilor monarhiste proiectele și activitățile viitoare, precum și acele linii din strategia pe termen mediu și lung ce vizează restaurarea monarhiei.
Avem deplină încredere că membrii Familiei Regale a României vor reprezenta cu cinste, mândrie şi onoare a cincea generaţie regală a Dinastiei Române, de care tineretul este strâns legat, atâta timp cât poate privi spre viitor. La momentul potrivit, dorim să cunoaştem care va fi implicarea generației a 6-a a Familiei Regale a României în proiectele și în punerea în aplicare a viziunii acesteia.
Reafirmăm pe această cale devotamentul nostru și încrederea deplină în Familia Regală a României, dar și dragostea și admirația pentru Majestatea Sa Regele Mihai I care așteaptă răbdător ca românii, călăuziți de Bunul Dumnezeu, să așeze Coroana pe fruntea țării!
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Trăiască Regele!

Președinte executiv al A.N.R.M.,

Cătălin Mihai

Anunțuri

Un gând despre &8222;Monarhiștii români doresc unirea mișcării prin mijlocirea Casei Regale&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s