Principele Radu: „Dumnezeu i-a dat Regelui sănătate pentru 10 mai.”

rege salut4

Majestatea Sa e ceva mai bine. Când e vorba de un astfel de diagnostic e bine să fii precaut, să nu exagerăm cu optimismul. Suntem fericiți că la o vârstă atât de avansată și cu un diagnostic atât de grav, un astfel de miracol se poate întâmpla să se simtă mai bine.E ceva ce probabil Dumnezeu îi dă pentru sărbătoarea care se apropie și care îi e dedicată”, a anunţat A.S.R. Principele Radu la finalul „Cupei Regelui” la oină, la Stadionul Național de Rugby din Bucureşti.

Anunțuri

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

4 gânduri despre &8222;Principele Radu: „Dumnezeu i-a dat Regelui sănătate pentru 10 mai.”&8221;

  1. ALTETEA Sa , PRINCIPELE RADU , are un stil imbatabil in orice fel de imprejurare , orice replica sau comentariu fiind memorabile si de o eleganta impecabila . De ZECE MAI vine PRINTUL RADU in balcon la PELES acompaniind-O pe A.S.PINCIPESA MARGARETA impreuna cu FAMILIA REGALA . VIVAT !

  2. Majestatea Sa Regele Mihai a marturisit public faptul ca l-a studiat timp de trei luni pe tinarul actor, alesul inimii ASR Principesei Mostenitoare si ca si-a dat consimtamintul la casatorie abia dupa ce s-a convins ca are caracter si o educatie serioasa! Din fericire, Principele Consort nu a inselat asteptarile Majestatii Sale, purtind cu devotament, eruditie si competenta mesajul Coroanei, ori de cite ori a fost cazul. Cuplul princiar va implini in curind doua devenii de casnicie! La multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s