Despre monarhiile actuale din Europa, miercuri pe 20 aprilie în Aula Universităţii din Bucureşti

Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei organizează, cu sprijinul Casei Regale a României, seria de dezbateri “Monarhii actuale europene”.

Primul eveniment, având ca temă “Istoria Familiilor Regale Domnitoare din Europa”, va avea loc miercuri, 20 aprilie 2016, de la ora 18:30, în Aula Magna a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.

În prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Maria a României, vor lua cuvântul Georgeta Filitti, Nicolae Pepene, Marina-Cristiana Rotaru şi Daniel Gheorghe.

Scopul seriei de dezbateri, prilejuite de Jubileul de 150 de ani al Coroanei Române, este de a a evidenţia performanţa unui sistem monarhic şi rolul unei Case Regale Domnitoare în Europa contemporană.

Pe 20 aprilie se împlinesc 177 de ani de la naşterea Regelui Carol I al României şi 150 de ani de la alegerea sa ca Domn al Principatelor Române. Este, totodată, ziua Decoraţiei Regale „Nihil Sine Deo”. Mai mulţi purtători ai acestei distincţii deosebite vor participa la eveniment.

Intrarea este liberă iar accesul presei este permis.

Afiş 20 aprilie 2016.jpg

Anunțuri

Un gând despre &8222;Despre monarhiile actuale din Europa, miercuri pe 20 aprilie în Aula Universităţii din Bucureşti&8221;

  1. Un eveniment absolut remarcabil si extrem de necesar lamuririi publicului! Un post serios de televiziune ar trebui sa il transmita in direct!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s