Nicolae al României, iritat de pagina falsă care-i uzurpă numele

nicolae exasperat

În articolul Cine se foloseşte de imaginea lui Nicolae al României? am prezentat o serie de argumente tehnice pentru a demonstra faptul că pagina „Nicolae de Roumanie Medforth Mills” nu a fost şi nu este pagina reală a Nepotului Regelui. Pe scurt, pagina respectivă purta menţiunea „Official Fan Page” şi a fost inactivă până la 10 august 2015, când a început să-l impersoneze pe Nicolae al României, mesajele fiind într-un stil total diferit de cel de până atunci.

Repet faptul că, înainte de 10 august 2015, Principele Nicolae al României avea, pe Facebook, o pagină oficială, Principele Nicolae al României, şi un profil personal, Nicholas De Roumanie Medforth-MillsAstăzi, singura pagină activă este ultima dintre ele. Stilul mesajelor (inclusiv al celor de după 10 august 2015) îl continuă pe cel cu care ne-a obişnuit. Acesta este Nepotul Regelui!

Cei care au urmărit într-adevăr activitatea lui Nicolae al României înainte de 10 august 2015 cunosc faptul că profilul personal Nicholas De Roumanie Medforth-Mills îi aparţine. Lor adresez acest articol:

La 22 ianuarie 2016, Nicolae al României a confirmat faptul că există o pagină falsă care-l impersonează:

Nicolae pagina cealalta e falsa 22.01.2016 ora 20-00

Nicolae pagina cealalta e falsa 22.01.2016 ora 20-00 (2)

Astăzi, 22 martie 2016, după două luni, face un apel oamenilor de bună credinţă pentru a raporta pagina falsă care-l impersonează:

Principele Nicolae 22.03.2016 Cont fals

În pofida repetatelor sesizări ale lui Nicolae ale României sau ale monarhiştilor români, precum şi a raportării paginii false, presa a preluat în mod constant mai degrabă mesajele paginii false decât cele reale ale Nepotului Regelui. Deja se împlinesc 7 luni de când asistăm la un grav furt de identitate pe care presa îl cauţionează. 

 

 

2 comentarii la &8222;Nicolae al României, iritat de pagina falsă care-i uzurpă numele&8221;

    1. Rectific:Pagina falsa „Nicholas de Romanie Medforth-Mills” trebuieste interzisa de Facebook.Romanul nu trebuieste intoxicat ci luminat!

Lasă un comentariu