Nicolae al României, iritat de pagina falsă care-i uzurpă numele

nicolae exasperat

În articolul Cine se foloseşte de imaginea lui Nicolae al României? am prezentat o serie de argumente tehnice pentru a demonstra faptul că pagina „Nicolae de Roumanie Medforth Mills” nu a fost şi nu este pagina reală a Nepotului Regelui. Pe scurt, pagina respectivă purta menţiunea „Official Fan Page” şi a fost inactivă până la 10 august 2015, când a început să-l impersoneze pe Nicolae al României, mesajele fiind într-un stil total diferit de cel de până atunci.

Repet faptul că, înainte de 10 august 2015, Principele Nicolae al României avea, pe Facebook, o pagină oficială, Principele Nicolae al României, şi un profil personal, Nicholas De Roumanie Medforth-MillsAstăzi, singura pagină activă este ultima dintre ele. Stilul mesajelor (inclusiv al celor de după 10 august 2015) îl continuă pe cel cu care ne-a obişnuit. Acesta este Nepotul Regelui!

Cei care au urmărit într-adevăr activitatea lui Nicolae al României înainte de 10 august 2015 cunosc faptul că profilul personal Nicholas De Roumanie Medforth-Mills îi aparţine. Lor adresez acest articol:

La 22 ianuarie 2016, Nicolae al României a confirmat faptul că există o pagină falsă care-l impersonează:

Nicolae pagina cealalta e falsa 22.01.2016 ora 20-00

Nicolae pagina cealalta e falsa 22.01.2016 ora 20-00 (2)

Astăzi, 22 martie 2016, după două luni, face un apel oamenilor de bună credinţă pentru a raporta pagina falsă care-l impersonează:

Principele Nicolae 22.03.2016 Cont fals

În pofida repetatelor sesizări ale lui Nicolae ale României sau ale monarhiştilor români, precum şi a raportării paginii false, presa a preluat în mod constant mai degrabă mesajele paginii false decât cele reale ale Nepotului Regelui. Deja se împlinesc 7 luni de când asistăm la un grav furt de identitate pe care presa îl cauţionează. 

 

 

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

2 gânduri despre &8222;Nicolae al României, iritat de pagina falsă care-i uzurpă numele&8221;

    1. Rectific:Pagina falsa „Nicholas de Romanie Medforth-Mills” trebuieste interzisa de Facebook.Romanul nu trebuieste intoxicat ci luminat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s