Monarhiștii români speră ca Regele Mihai I să se refacă și să poată reveni în țară

rege peles

Membrii ANRM îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru răgazul pământesc acordat Majestății Sale Regelui Mihai I

Membrii Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei îi mulțumesc bunului Dumnezeu, care i-a mai acordat un răgaz pe această lume Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Externarea Majestății Sale îi face pe monarhiștii români să spere că, după perioada de recuperare impusă de diagnosticul sever al Regelui Mihai I, Majestatea Sa va putea reveni în țară, pentru a participa la ceremoniile care marchează 150 de ani de la fondarea Dinastiei.
În contextul Anului Regal 2016, care marchează un secol și jumătate de la venirea în țară a Regelui Carol I, 135 de ani de la proclamarea Regatului și 100 de ani de când Armata Regală Română a trecut Carpații pentru a dezrobi Transilvania, din ordinul Regelui Ferdinand I, în Sinaia, va avea loc congresul de unificare a celor mai importante organizații monarhiste din România. La acest congres vor participa membrii Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, Clubului Monarhiștilor Clujeni și Clubului Monarhiștilor Bistrițeni, precum și personalități care nu sunt afiliate în prezent nici unei organizații monarhiste.

”Facem un apel la toți monarhiștii din România, indiferent de organizația din care fac parte, să participe la congresul Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) din 8-10 mai 2016 de la Sinaia, manifestare ce are ca scop unificarea tuturor forțelor monarhiste loiale Casei Regale a României în anul în care toți sărbătorim 150 ani de la înființarea Dinastiei Regale Române”, spun reprezentanții ANRM.
Ei doresc să marcheze într-un mod inedit această sărbătoare a Regalității. ”ANRM invită participanții la acest congres unificator, dar nu numai, dacă doresc și pot, să intre în orașul regalității românești, Sinaia, parcurgând un minim de 15 kilometri, pe bicicletă, având însemne regale, în după-amiaza zilei de 8 mai 2016.
La competițiile sportive din ziua de 10 Mai, respectiv maratonul, semimaratonul și crossul regal, organizate în mod excepțional anul acesta pe Domeniul Regal Peleș de la Sinaia, vor da startul, vor asista și vor premia participanții și câștigătorii, AALLRR Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu ai României. Îi rugăm pe toți cei interesați să se înscrie până la data 1 aprilie și să participle la competiții.
În acest sens, domnul Cătălin Șerban, copreședinte al ANRM, și domnul Mircea Trifu, copreședinte ANRM Alba, și-au anunțat intenția de a participa la crossul regal, ce are lungimea traseului de 10 km”, mai spun reprezentanții ANRM.
Trăiască Regele!

Anunțuri

Un gând despre &8222;Monarhiștii români speră ca Regele Mihai I să se refacă și să poată reveni în țară&8221;

  1. Sunt bucuroasa de starea stabila a sanatatii a Majestatii Sale Regele nostru Mihai I si sper diin toata inima sa se restabileasca perfect pentru a participa la toate aceste Inaltatoare Manifestari care vor fi organizate intre 8 si 10 Mai la Sinaia, sarbatorind 150 de ani de la in- fiintarea Dinastiei Regale in Romania. Aceste manifestari doresc din suflet sa se concretizeze printr-o unificare a tuturor Organizaziilor pentru restaurarea Monarhiei Constitutionale in Romania si sa lupte cot la cot pentru realizarea acestui mare deziderat.

    Sa ne rugam cu totii pentru sanatatea M.S.Regele Mihai I si pentru sanatatea intregii Famili Regale. Asa sa ne ajute Dumnezeu Amin!
    TRAIASCA REGELE MIHAI I AL ROMANIEI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s