Mihai Ricci: „Ultimele clipe ale Regelui îl vor găsi cu faţa către Hristos.”

Mihai Ricci

„Un Rege este mai presus de toate simbolul Naţiunii reunită într-un punct înalt.

aubonneUndeva, nu departe de Aubonne, am găsit şi eu astăzi un simbol: acest peisaj cu doi brazi bătrâni. Am vàzut cu ochii minţii pe Suveran alături de Doamna Sa. Curat ca neaua este sufletul Regelui nostru.

Irina (Ricci – n.n.) şi cu mine ştim că, atunci când se va face voia Atotputernicului, ultimele clipe ale lui Mihai al României Îl vor gàsi cu faţa întoarsă către Hristos.”

regele mihai hristos

Anunțuri

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

4 gânduri despre &8222;Mihai Ricci: „Ultimele clipe ale Regelui îl vor găsi cu faţa către Hristos.”&8221;

  1. Romanii asociaza regalitatea cu cei care o reprezinta in momentul actual,adica un rege batran,un urmas la tron care nu intruneste calitatile pe care le-ar astepta ei.Pe un plan superficial au dreptate,dar aceasta se estompeaza (ba chiar as putea spune ca dispare total aceasta „dreptate” )atunci cand este vorba de forma de organizare statala, si anume REGATUL.Nu trebuie sa uitam faptul ca regele Mihai este inrudit cu marile personalitati reprezentante ale regatelor europene,fapt care ar pine Romania intr-o cu totul alta lumina.Poporul roman este inca in faza de „trezie”dupa adormirea constiintelor in ultimii 55 de ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s