Mircea Cărtărescu: „Am avut întotdeauna mult respect pentru Regele Mihai.”

„M-a întristat știrea despre boala regelui Mihai, om pentru care am avut întotdeauna mult respect. Îi doresc sănătate multă în aceste momente grele”, scrie Mircea Cărtărescu pe Facebook.

rege colan2

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

2 gânduri despre &8222;Mircea Cărtărescu: „Am avut întotdeauna mult respect pentru Regele Mihai.”&8221;

  1. Sa ne rugam cu piosenie pentru sanatatea M.S.Regele Mihai I al Romaniei regele tuturor romanilor de pretudinteni M.S.Regele Mihai I al Romaniei este, asa cum spunea M.S.Regele Juan Carlos al Spaniei citez: „M.S.Regele Mihai I al Romaniei este o personalitate vie a Europei”
    Dumnezeu va veghea asupra sanatatii M.S.Regale Mihai si Ii va reda sanatatea spre a putea vedea EL insusi Reinstaurarea Monarhiei in Romania care va insemna DEMNITATE, MORALA SI MEMORIE pentru ISTORIA Romaniei!

    Asa sa ne ajute Bunul si Atotputernicul DUMNEZEU! Amin!.

  2. Putina smerenie si un pas inapoi, domnule Cartarescu!! Ca rusinea nu este pentru cei ca dumneata. Nu mai esti basist? Nici Johannist macar? te-ai sucit? Nu mai pupi mana la coana Lia? Pacat ca mult talentent este risipit prin lume la nevertebrate, adica acei lipsiti de coloana…vertebrala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s