Regina Elisabeta, omagiată printr-un concert la Conservatorul din Bucureşti

a
Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României, alături de Dl. Lascăr Zamfirescu. Foto © Casa Majestăţii Sale Regelui. Fotograf Daniel Angelescu

Ne anunţă Familia Regală a României:

„Sâmbătă, 20 februarie 2016, Alteța Sa Regală Principesa Maria a luat parte, în Sala „George Enescu” a Universității Naționale de Muzică din București, la concertul extraordinar susținut în memoria Reginei Elisabeta a României, cu ocazia împlinirii celor o sută de ani de la trecerea la cele veșnice a primei Suverane a României.

Concertul a fost organizat de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, în parteneriat cu Asociația Studențească a Universității Naționale de Muzică şi cu sprijinul Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

1

Și-au dat concursul Corul Regal, sub bagheta dirijorului Eduard Dinu, cu participarea soliștilor Georgiana Dumitru (soprană) și Andrei Stănculescu (bariton), precum și unii dintre cei mai talentaţi tineri artişti români ai momentului, Cristiana Mihart (pian), Diana Alexe (soprană), Andra Demidov (pian), Abel Corban (pian), Andra Andrei (vioară), Ștefan Cazacu (violoncel), Ludens Piano Trio, Rafael Butaru (vioară), Ella Bokor (violoncel), Iulian Ochescu (pian) și actrița Alexandra Apetrei.

Repertoriul serii a valorificat preferințele muzicale ale Reginei Elisabeta a României (J.S.Bach, Ludwig van Beethoven, J.Haydn, F.Schubert, G.Enescu), alături de extrase din creația literară a Suveranei, semnate cu pseudonimul Carmen Sylva.”

j
Corul Regal. Dirijor: Eduard Dinu. Foto © Casa Majestăţii Sale Regelui. Fotograf Daniel Angelescu
l
Diana Alexe (soprana). Foto © Casa Majestăţii Sale Regelui. Fotograf Daniel Angelescu

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s