Copreşedinţii ANRM, apel pentru unificarea monarhiştilor din România

Toți monarhiștii români și toate organizațiile care împărtășesc idealul restaurării monarhiei vor primi invitația de a participa la Congresul Extraordinar al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, care va fi organizat ca un prolog al Zilei Naționale de 10 Mai, în perioada 8-9 mai, la Sinaia. Acest congres va avea loc sub semnul unității și va avea ca motto deviza Seniorului Corneliu Coposu: ”Negociem orice, dar nu principii”.

Până în luna mai, Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei va fi condusă de copreședinții Cătălin Șerban (București) și Valentin Lungu (Cluj). Nici unul dintre aceștia nu va candida pentru o funcție de copreședinte sau de președinte la Congres. Cei doi copreședinți vor fi secondați de noul secretar general interimar al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, Dan Nicodim (Prahova).

Copresedinti
Cătălin Şerban (stânga) şi Valentin Lungu (dreapta), la protestele „Colectiv”. Un arc peste Carpaţi, între Bucureşti şi Cluj.

Copreşedintele Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, Dl. Cătălin Şerban:

”Unitatea noastră este imperativ necesară. Ea trebuie construită sub semnul fidelității de neclintit față de Majestatea Sa Regele Mihai I al României și față de membrii Familiei Regale, precum și sub curajul rostirii permanente a adevărului. Îmi doresc ca perioada ce vine  să ne găsească sănătoși pe toți, iar bunul Dumnezeu să lumineze atât pe cei rămași în A.N.R.M., cât și pe cei care au ales ca temporar să se retragă, pe calea cea dreaptă către împlinirea idealurilor naționale de restaurare a monarhiei și de unire cu Republica Moldova..”

Copreşedintele interimar al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, Dl. Valentin Lungu:

”Am acceptat să girez temporar funcția de copreședinte al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei cu scopul de a relua demersurile care vizează reconcilierea tuturor curentelor din mișcarea monarhistă. Adresez o invitație stăruitoare, în acest sens, Cluburilor Monarhiștilor, celorlalte asociații care vizează restaurarea monarhiei, precum și colegilor noștri din A.N.R.M., care au făcut deocamdată un pas înapoi și cărora le sunt recunoscător pentru munca depusă până acum.

Îi așteptăm pe toți la Congresul de unificare de la Sinaia. Vreau să le adresez colegilor noștri cuvintele cu care episcopii polonezi, din rândul cărora făcea parte Sfântul Papă Ioan-Paul al II-lea, au deschis scrisoarea de reconciliere adresată episcopilor germani: Cerem și oferim iertare. Și noi cerem și oferim iertare colegilor noștri.”

Mai multe detalii în comunicatul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Copreşedinţii ANRM, apel pentru unificarea monarhiştilor din România&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s