Marilena Rotaru: „Republica a distrus ordinea și prosperitatea pe care monarhia constituțională le-a instaurat vreme de aproape un secol.”

16 noiembrie 2013, text rostit de doamna Marilena Rotaru la ORA REGELUI:

”Televiziunile organizează dezbateri despre oportunitatea monarhiei.
De ce nu invers? Despre oportunitatea republicii. Pentru că republica proiectată de steluța roșie de pe Kremlin și adusă cu violență pe tancurile sovietice a distrus ordinea și prosperitatea pe care monarhia constituțională le-a instaurat vreme de aproape un secol. Republica a sădit buruiana comunismului la umbra căreia n-a mai crescut nimic. Republica a umplut închisorile cu elitele societății românești. Republica a distrus familia și valorile culturale naționale. De ce nu sunt operele lui Brâncuși și ale atâtor mari artiști de origine română, în România? Din cauza republicii.

A vrut poporul român republică? A votat-o? Niciodată. Republica în România este ilegitimă. De 66 de ani. Cum să condamni comunismul și să accepți republica? Procesul comunismului în România trebuie să înceapă cu restaurarea monarhiei pentru că alungarea Regelui Mihai a avut urmări catastrofale în ființa acestui popor. Nici un președinte nu a fost, nu este și nu va fi legitim. Toate legile, toate constituțiile impuse după 30 decembrie 1947 sunt ilegitime. Nu poți legifera un furt, o hoție. Republica română este o hoție. Clădită, vorba lui Alexandru Paleologu, pe un turbion de minciuni. Acceptând această ilegitimitate politicienii de astăzi acceptă minciuna. Nu?!”

marilena rotaru

2 gânduri despre &8222;Marilena Rotaru: „Republica a distrus ordinea și prosperitatea pe care monarhia constituțională le-a instaurat vreme de aproape un secol.”&8221;

  1. Asa este , intru totul de acord ! Din pacate , regimul comunist nu a facut decat sa franga verticalitatea Romaniei , dobandita odata cu instaurarea Monarhiei ! Sa ne ajute Dumnezeu sa revina Monarhia in Romania ! Dragomir Mihaela, Ploiesti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s