Domnule Iohannis, invitați la consultările pe care le faceți și reprezentanții Casei Regale a României

Blogul lui Buzatu

205 11 MS si KJ

Zilele acestea am fost cu toții martorii unei manifestări fără precedent în România post-Ceaușescu. Zeci de mii de tineri au ieșit în stradă să-și strige nemulțumirile și chiar dacă s-au petrecut destule manipulări și încercări de confiscare în scopuri politice, mesajul au fost clar: se dorește o reală reformă a statului bazată pe o reconsiderare a rolului parlamentului, guvernului, justiției, ba chiar și a președinției.

După cum s-a văzut, reacțiile partidelor au fost în contra-timp cu mesajele străzii. Atât PSD cât și PNL au încercat să tragă spuza pe turta sa, accentuând astfel neîncrederea de care, oricum, au parte.

În ce-l privește pe președintele Iohannis, domnia sa a încercat să sugereze că atât societatea civilă cât și reprezentanții străzii trebuie să participe la căutarea și găsirea de soluții. O fi bine, o fi rău ? Numai domnia sa va putea ști, după ce va asculta, citi, sintetiza, evalua miile de…

Vezi articol original 172 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Un gând despre &8222;Domnule Iohannis, invitați la consultările pe care le faceți și reprezentanții Casei Regale a României&8221;

 1. Haleluia ! Dumnezeu nu ne-a parasit cu totul ci ne pedepseste doar pentru ratacirile noastre !

  Casa Regala a anuntat ca este pregatita si gata sa preia Guvernarea Romaniei !
  Casa Regala a Romaniei si Monarhia sunt sansa de reabilitare a Romaniei !
  O Romanie Ruinata, Jefuita si ajunsa pe mana Camatarilor si Zarafilor Globalizarii Anticriste prin mana si cu incuviintarea unei Clase Politice Tradatoare si Penale. O Clasa Politica lipsita in totalitate de Patriotism sau preocupare pentru Interesul National si Binele Public !
  Din ’89 incoace vechile Structuri Securiste sau Bolsevice au continuat sa detina controlul Puterii si a Deciziilor in Romania. Aceste Structuri pentru a-si asigura Recunoasterea, Sprijinul sau Protectia Puterilor sau Grupurilor de interese americane sau europene au cedat si predat Romania acestora lasand-o astfel Prada Mafiei Finantelor sau Economiilor Grupurilor Oculte Internationale.
  Aceasta TRADARE a permis ca Romania sa fie astazi intr-o faza foarte avansata de Saracie, de Destructurare a Statului, Economiei, Institutiilor Fundamentale a Fiintei si Identitatii Noastre Nationale !
  Aceste Structuri au continuat la fel ca si inainte de ’89 sa distruga Spiritul si Moralitatea Crestina a Poporului nostru ducandu-le in Derizoriu prin impunerea unor Patriarhi care prin zelul si obedienta lor fata de aceste Structuri Anticriste au uitat cu desavarsire de Dumnezeu, de Iisus Hristos si de Legile lor !
  Reinstaurarea Monarhiei este singura cale care ar putea duce la insanatosirea si curatirea societatii noastre de atatia Impostori, Hoti, Ciocoi sau Iude. Multi dintre ei „fosti” tovarasi ai vechii Nomenclaturi Ceausiste !
  Toata aceasta Cloaca, Mafie dimpreuna cu Camarilele lor au fost si sunt in continuare sprijiniti de alde Soros, Gitenstein sau Merkel !
  Acestia au pus astfel mana pe Putere si sunt in continuare mentinuti acolo impotriva Vointei Cetatenilor Romaniei !

  Romania vrea in majoritatea ei REINSTAURAREA MONARHIEI !
  Repunerea in Drepturi a Casei Regale a Romaniei si revenirea pe Tronul Regatului Romaniei a MS Regelui Mihai I al Romaniei !
  Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu !

  ps – ALDE ar putea fi Partidul care intr-o Monarhie Constitutionala sa dea primul Prim Ministru si primul Guvern al Regatului Romaniei de dupa Dictatura Bolsevica a anilor 1947-2015 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s