Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Raţiu, decorat de către M.S. Regele Mihai I

În cadrul unei ceremonii ce va avea loc în 5 noiembrie, la Palatul Elisabeta, preşedintele Consiliului Director al Centrului Raţiu pentru Democraţie din Turda, Nicolae Raţiu, va primi decorația regală “Nihil Sine Deo” acordată prin decizia Majestății Sale, Regele Mihai I al României.

Anul acesta, Nicolae Rațiu a primit medalia de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, acordată de MS Regina Elisabeta a II-a și prezentată prin ASR Principele Charles de Wales.

ratiu fiu

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

2 comentarii la &8222;Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Raţiu, decorat de către M.S. Regele Mihai I&8221;

  1. Doamnelor si domnilor jurnalisti sunt teribil de emotionata pentru ca am aflat vestea legata de conferirea medaliei ,, Nihil sine Deo ,, excelentei sale ,domnului ,NICOLAE RATIU de catre Majestatea Sa ,REGELE ,MIHAI , in noiembrie la PALATUL ELISABETA . Ii serbam onomastica REGELUI NOSTRU care vine cu bucuria de a IL avea acasa si in suflet alaturi de personalitati de exceptie . ,, Vivat / Floreat / ,, ileana lelia stancu

  2. Regina Elisabeta II a Marii Britanii are titlul de „Majestate” !
    Principii au titlul de „Alteta Regala” !
    Puteti proceda in consecinta corectand textul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s