Ce înseamnă „Honorary equerry”, însoțitor onorific al invitaților Casei Regale?

Explică un honorary equerry:

Însoțitorul invitaților Familiei Regale are responsabilitatea de a se asigura că sejurul invitaților de care are grijă se petrece im-pe-ca-bil, de la sosirea în țară până la plecare. Cu alte cuvinte, le este alături în toate momentele publice, coordonează și monitorizează toate aspectele legate de participarea lor la evenimente, declarațiile publice și comunicarea cu presa (acolo unde este cazul), participarea la sesiunile foto, rezolvă eventualele probleme neprevăzute, toate acestea în cadrul regulilor stabilite de departamentul de protocol al Casei Regale.
In general, este desemnat un însoțitor pentru un invitat regal sau o Familie Regală (dacă vin mai mulți membri) sau pentru un grup restrâns de invitați din strainatate (cazul meu particular) care, chiar dacă nu au titluri nobiliare, sunt influenți fiecare în domeniul său.

royal

Câteva relatări:

Vizita doamnei Nelly Miricioiu în România

„Sunt mândră. Am avut din nou o misiune de îndeplinit în numele Casei Regale a României.
Am ajutat la buna desfășurare a evenimentelor stabilite pentru vizita doamnei Nelly Miricioiu și a invitaților săi din Anglia, Olanda, Statele Unite ale Americii.”

Principele Nikolaos al Greciei în România

„Doar 3 zile a durat vizita Principelui, dar ne-a asigurat că va reveni în țară. O fire glumeață și foarte deschisă, Principele Nikolaos al Greciei și Danemarcei mi-a calmat emoțiile de multe ori prin zâmbete și momente amuzante. Am avut din nou onoarea să fiu honorary equerry.”

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica liberala "de dreapta", amestecată cu sentimentalismul stangii umaniste. Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s