Un vis frumos: Romania sa revina la monarhie! Cum?

Pro(-)scris

„PDL şi USL, aceeaşi mizerie” – s-a strigat la Cluj. Clujul are perfecta dreptate! Daca cineva mai poate aduce normalitatea si ordinea in Romania , acesta este Regele! Revenirea la monarhie este sinonima inceperii normalizarii Romaniei. Daca Crin Antonescu vrea sa intre in istorie, o poate face din postura unuia care a pus umarul la normalizare, NU prin jinduirea dupa un scaun ce nu-i apartine si nu-l prinde bine, ci prin aducerea pe tron a stapanului lui de drept.

Un PDL care (se descotoroseste de Basescu si Udrea si) trece de partea Regelui impreuna cu un PNL pro-monarhic ar fi salvarea Romaniei: Regele si o majoritate de dreapta ar insemna poate ultima sansa pentru romani. Un PDL radical reorientat, impreuna cu un PNL care se regaseste, impreuna cu Regele Mihai, ar fi in ochii romanilor o speranta si o renastere a tarii.

Prea frumos ca sa fie adevarat? Mi-e teama…

Vezi articol original 72 de cuvinte mai mult

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

3 gânduri despre &8222;Un vis frumos: Romania sa revina la monarhie! Cum?&8221;

  1. Momentul ce-l mai potrivit a aparut in prezent! Construirea un-ei Moschee de mariri,catedrale pe asezarile Bucurestiului.Probabil pe locul fostului palat regal in calea Victoria.In situatia ca pierde-ti si calul asta,pacat de gazul folosit!Ramane-ti la pensie si lasati oameni in pace!!!

  2. Revenirea la Monarhie se va realiza doar atunci cand romanii vor deveni constienti de utilitatea acestui asezamant politic fundamental. Mai devreme sau mai tarziu se va atinge acel „punct critic” in care republica va ajunge sa fie negata de chiar sustinatorii ei de azi, de ieri, de odinioara.
    Republica importata de comunisti si reinventata de neo-comunistii din anii 1990 se dovedeste a fi din ce in ce mai „obosita”, mai compromisa si mai lipsita de sustinere in Tara si in Exterior.
    Timpul Monarhiei va veni !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s