ASR Principesa Margareta: „Dacă oamenii doresc să se implice, putem reveni la monarhie.”

“În ceea ce privește viitorul Monarhiei în România, sunt două lucruri. Depinde de poporul român. Dar depinde și de noi. Noi suntem aici de 25 de ani și asta se vede. […] Dacă oamenii doresc să se implice, lucrurile se pot schimba.” – Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României

http://www.romaniaregala.ro/atitudini/interviu-agerpres-noi-suntem-aici-de-25-de-ani-si-aceasta-se-vede/

mr2

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

7 comentarii la „ASR Principesa Margareta: „Dacă oamenii doresc să se implice, putem reveni la monarhie.”

  1. DE LA INCEPUT TREBUIA MONARHIE,AM SCHIMBAT UN COMUNIST CU ALT COMUNIST,SI AM AJUNS UNDE AM AJUNS,UNA ESTE SA FII NEAM CU NEA ILIESCU SI ALTA ESTE SA FII NEAM CU PUTERNICI LUMI!

    1. De la inceput noi toti aveam dreptul sa reinstauram monarhia fara nici un referendum.Asa cum am iesit in strada la revolutie si apoi la vot sa alegem un bolsevic,tot asa ar trebui sa facem acum pentru dreptul legal de revenire la ceea ce s-a luat de comunisti…Unde am fi fost acum ca tara ,ca popor…Departe,foarte departe,ca educatie,civilizatie,respect…

  2. Dar oare cand am avut ocazia in ’47, de ce n-am pus mana pe arme sa-l aparam pe rege? Chiar cu pretul unui razboi civil. In ’90 de ce nu am pus mana pe arme sa ii permitem sa aterizeze pe aeroport? Nu vi se pare ca stim doar sa comentam pe marginea evenimentelor, dupa ce acestea au trecut?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s