Mihai Răzvan Ungureanu: „Majestatea Sa Regele Mihai a fost întotdeauna loial poporului român.”

„Astăzi, 25 octombrie 2012, când sărbătorim şi ziua Armatei Române, ne amintim de istoria noastră glorioasă şi de luptele pe care le-am dus pentru independenţa şi pentru libertăţile noastre de-a lungul vremurilor. Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru. Majestate, sunteţi parte din trecutul, prezentul şi viitorul nostru. Întreaga viaţă a Majestăţii Voastre, aţi fost loial acestui popor, tratându-l cu respect, seriozitate şi modestie, dar mai ales oferindu-i speranţă şi dându-i curaj. Aţi fost simbol pentru naţiunea română de-a lungul unei vieţi lungi şi pline de evenimente. La cei 91 de ani pe care îi împliniţi astăzi, naţiunea noastră mai are încă nevoie să-i fiţi alături”, se arată în scrisoarea lui Ungureanu.

El aminteşte că Regele Mihai spunea anul trecut, în Parlament: „Coroana regală nu este un simbol al trecutului ci o reprezentare unică a independenţei, suveranităţii şi unităţii noastre”.

„Vă rog să-mi permiteţi, Majestate, să Vă urez mulţi ani sănătoşi şi prolifici! Alături de Majestatea Voastră, poporul român îşi poate regăsi demnitatea. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, scrie Mihai Răzvan Ungureanu.

regele loial

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Un gând despre &8222;Mihai Răzvan Ungureanu: „Majestatea Sa Regele Mihai a fost întotdeauna loial poporului român.”&8221;

  1. Mihai Razvan Ungureanu este, in mod evident, un nevertebrat, un vierme inelat, care este capabil sa declare orice pentru a ajunge la friptura de vita Kobe. Nu ca de data aceasta nu ar avea dreptate in ceea ce sustine. Dar dansul, mai deunazi, il sustinea fervent pe Basescu Traian care, de la inaltimea nemeritatei functii prezidentiale, a comis o crima de lezmajestate, numindu-l pe M.S. Regele Mihai „tradator” si „sluga a rusilor”. Daca ne amintim si tineretea plina de avant comunist a lui M.R.U., ceea ce spuneam la inceputul comentariului devine cu atat mai credibil. M.R.U., nu ai dreptul sa vorbesti despre M.S. Regele, ia-ti labele unsuroase de pe simbolul national reprezentat de Casa Regala!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s